Lenne valami módja tinédzser korban melegekkel ismerkedni neten?
#8-asnak nagyon igaza van! Én 19 vagyok,de elcsesztem a középsulis dolgot,bár egyszer volt párkapcsolatom,de szerelem sem volt,emiatt rövid ideig tartott,meg teher volt,mert a tanulást előrébb helyeztem. Most megyek egyetemre,de nem leszek önző tovább,ismerkedek is,nyitott vagyok,és akarok érzelmeket,mert ilyenkor nagyon érzéketlenné válik az ember,szörnyű érzés. Ez egyébként a barátságra szintén kiterjedő dolog,nem szabad ezt,nem ér semmi annyit,hogy ne éljen az ember,és a folytonos stresszben,a megfelelésben,a versenyben nem lehet élni,csak elzárkózni és ez hatással lehet a felnőttkorra ez tök igaz. (Nem azt mondom,hogy egyedül nem lehetne élni egyébként,de az mégsem lenne vidám) Nekem az érzelmi kötődéssel meggyűlik a bajom. Úgyhogy én tényleg minden 18 alattinak csak azt ajánlom,hogy fedezze fel magát. Ez a szexualitás dolog nálam még mindig eltolódó terület,mert még ugymond ,,teszt" nem volt,és bár ez változó is lehet,de irigylem akik már tiniként igazolni tudták,hogy a vágyaik igazak vagy hamisak,még ha esetleg rossz élmények is érték,de van mit mesélniük.
A kérdésre válaszolva pedig instán van egy oldal: írjbátran,azt hiszem így van fent,lmbtq oldal ez is,és kiteszi a bemutatkozód az admin:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!