Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne valami módja tinédzser...

Lenne valami módja tinédzser korban melegekkel ismerkedni neten?

Figyelt kérdés
Nem rég vállaltam fel magam ezért szeretnek magam melle egy fiút de mivel az ismerőseim közül senki se meleg más opciót nem látok magam előtt.Ha esetleg ez számít valamit 16/F Miskolc,ha szeretne valaki beszélni /ismerkedni

2021. aug. 10. 09:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#9 nem gondolod hogy szánalmas az ha egy 16 évesnek olyat mondasz hogy “sose lesz normális életed,kiskorod ota kene ezt tudnod?”…Azt mondtam hogy most vállaltam fel magam,és kiskorom ota éreztem valamit a fiúk iránt de az egyik fiú barat miatt jöttem arra hogy 100%ig meleg vagyok.Nem is akarok “nornalis “ eletet élni sose coltam átlagos gyerek,nem is leszek.És én azt hogy meleg vagyok annak veszek hogy különleges vagyok mert mittom én 20emberbol 1meleg es inkább leszek meg mindig ez mint egy homofób, aki azt se tudja hogy milyen nehéz felvállalni magad/elfogadni azt hogy más vagy es sajnálatos módon eltértünk a tárgytól mert én csak annyit kérdeztem hogy nem tud valaki valami tippet adni hogy hogyan ismerkedhetnek más meleg emberekkel.Eléggé vicces hogy 16 évesen nagyobb felfogásom van mint ahogy látom neked,mert ha lenne benned vakami értelmiség nem itt írogatnad a homofób dolgaidat…Bele godnoltal hogy ha a te gyereked lenne meleg min menne keresztül ha te nevelned fel?Hidd el pont nem érdekel mit gondolsz/mondasz de ez egyik meleg embernek sincs kedve hallgatni hogy írod a homofób dolgaidat ,ha nem tetszik akkor kérlek ne írj itt se többet.Köszi .
2021. aug. 10. 12:35
 12/24 A kérdező kommentje:
#9 Ha a te gyereked lesz/lenne meleg annak is azt mondanád hogy sose lesz normális életed stb..?
2021. aug. 10. 12:43
 13/24 anonim válasza:
#11 #12 Különböztessünk már meg 2 dolgot ha nem haragszol báttya. Ha kiskorában látnám, hogy meleg lesz belőle akkor rendben, de ha csak 16 éves korában a divat a média és az lmbt agymosás hatására menne ebbe az irányba akkor nem fogadnám el és pszihológushoz vinném azonnal.
2021. aug. 10. 13:11
 14/24 anonim válasza:
Kedves agymosott válaszoló, téged kellene elvinni pszichológushoz, de már sajnos késő! Hagyd már szerencsétlent és a többi hozzá hasonlót is élni a saját életét!!!
2021. aug. 10. 14:03
 15/24 A kérdező kommentje:
Ez kissé sértő hogy “szerencsétlent” de teljesen igazad van.Nem most jöttem rá hogy meleg vagyok kiskorom ota sejtettem és ennek semmi köze a “trendhez”.
2021. aug. 10. 15:38
 16/24 anonim válasza:
Bocsánat, valóban kicsit fura így a szerencsétlen kifejezés. 😊 Ha az én fiam lennél (nálad idősebb, de úgy tudom hetero 😊), biztosan el tudnálak így fogadni teljes mértékben,nem úgy, mint a ...... válaszolót! ❤️
2021. aug. 10. 15:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Koszonom,szerencsére az én szüleim is mindig azt mondtak hogy elfogadnak úgy ahogy vagyok,szoval ha lesz baratom majd elmondom nekik és kiderül hogy hogyan reagálnak.
2021. aug. 10. 19:45
 18/24 anonim válasza:

#8-asnak nagyon igaza van! Én 19 vagyok,de elcsesztem a középsulis dolgot,bár egyszer volt párkapcsolatom,de szerelem sem volt,emiatt rövid ideig tartott,meg teher volt,mert a tanulást előrébb helyeztem. Most megyek egyetemre,de nem leszek önző tovább,ismerkedek is,nyitott vagyok,és akarok érzelmeket,mert ilyenkor nagyon érzéketlenné válik az ember,szörnyű érzés. Ez egyébként a barátságra szintén kiterjedő dolog,nem szabad ezt,nem ér semmi annyit,hogy ne éljen az ember,és a folytonos stresszben,a megfelelésben,a versenyben nem lehet élni,csak elzárkózni és ez hatással lehet a felnőttkorra ez tök igaz. (Nem azt mondom,hogy egyedül nem lehetne élni egyébként,de az mégsem lenne vidám) Nekem az érzelmi kötődéssel meggyűlik a bajom. Úgyhogy én tényleg minden 18 alattinak csak azt ajánlom,hogy fedezze fel magát. Ez a szexualitás dolog nálam még mindig eltolódó terület,mert még ugymond ,,teszt" nem volt,és bár ez változó is lehet,de irigylem akik már tiniként igazolni tudták,hogy a vágyaik igazak vagy hamisak,még ha esetleg rossz élmények is érték,de van mit mesélniük.

A kérdésre válaszolva pedig instán van egy oldal: írjbátran,azt hiszem így van fent,lmbtq oldal ez is,és kiteszi a bemutatkozód az admin:)

2021. aug. 10. 23:19
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 Koszonom szépen,végre szembesülök azzal hogy van egy intelligens ember aki nem csak a homofób dolgait tudja írni.
2021. aug. 11. 12:05
 20/24 anonim válasza:
#19 majd mással is szembesülsz, pl azzal, hogy 35-40 éves korodra a záróizmaid tönkremennek és pelenkáznod kell magadat...
2021. aug. 11. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!