Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne valami módja tinédzser...

Lenne valami módja tinédzser korban melegekkel ismerkedni neten?

Figyelt kérdés
Nem rég vállaltam fel magam ezért szeretnek magam melle egy fiút de mivel az ismerőseim közül senki se meleg más opciót nem látok magam előtt.Ha esetleg ez számít valamit 16/F Miskolc,ha szeretne valaki beszélni /ismerkedni

2021. aug. 10. 09:20
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Ez borzalmas. Ennyire teret nyert a fertő lmbqt propaganda. Ne haragudj de túl fiatal vagy bármilyen szexualitáshoz. Legalább legyél vagy 18 vagy 20 éves és aztán indulj neki. Előtte suli és érettségi.
2021. aug. 10. 09:24
 2/24 A kérdező kommentje:
Én semmi fele szexualitással kapcsolatos dolgot nem írtam le,annyit mondtam hogy nem tud valaki egy olyan oldalt ahol a velem hasonló emberek megtalálják egymást.Szimpla parkapcsoaltra/barátokra gondoltam ez a kérdés alatt.Btw azt mondod ezzel hogy aki fiatal az nem szexelhet/lehet parkapcsolata mert meleg?Gondolom itt azon akadtal fent hogy azt hitted itt akarok barátság extrákat keresni,de nem hiszem hogy azt kérdeztem hogy szerinted mit kene csinalnom ha rosszbol ha jóból már ne haragudj.
2021. aug. 10. 09:27
 3/24 maathorusz válasza:

Azért az 1-estől megkérdezném hány éves?

Ne szexeljen 18-20 éves kora előtt?

Ezt írná akkor is, ha heteró lenne? Mert ha nem akkor azért a homofóbia látszik, ha igen, akkor fogalma sincs a mai valóságról.

2021. aug. 10. 09:50
 4/24 anonim válasza:

#1 Annyira bírom az ilyen álszent megszólalásokat pár embertől hogy “18 éves kora előtt az ember csak tanuljon”

Mi a f....Mintha te 18 éves korod előtt rá se néztél volna egy fiúra/lányra sem :D

2021. aug. 10. 10:16
 5/24 A kérdező kommentje:
#4,en szerintem az 1-es valami 40eves apuka lehet aki a lányát félti es megtiltja azt hogy ismerkedjen barkivel a tankonyveken kívül.
2021. aug. 10. 10:18
 6/24 anonim válasza:
Kérdező miért akarod lelki nyomorékként leélned az életed?
2021. aug. 10. 10:57
 7/24 anonim válasza:

#6-os, szerinted mégis mi utal arra, hogy "lelki nyomorék" lenne a Kérdező?!?

Mert a te megszólalásodból maga a kérdés sokat sejtet a tragikus helyesírásodról, a mínuszos intelligenciaszintedről és "lelki nyomorodról".

("Akarod leélned" helyett "akarod leélni" lenne a nyelvtanilag helyes, de ez valószínűleg teljesen érdektelen számodra, hiszen pontosan tudod, hogy okos, művelt, értékes ember vagy.) 🤪

2021. aug. 10. 11:06
 8/24 anonim válasza:

#4: Ráadásul nem kevés tanulmány igazolta, hogy a tinédzserkori szerelmek kulcsfontosságúak az ép személyiség, és a későbbi egészséges felnőtt kori társas élet kialakulásához.

Na, meg az is ezerszer bizonyított tény, hogy az embernek nem csak az iskolai anyagot kell elsajátítani, hanem legalább ennyire fontos (sőt, sokszor még fontosabb is), hogy megtanulja az életét menedzselni. Az ilyen "25 éves korom alatt rá sem nézek ellenkező neműre, mert nekem tanulnom kell" egyéneknek lesz boldogtalan, és sikertelen az életük. Mert ugyan lehet, hogy ezen az áron némileg jobban teljesítenek, de ha csak ezen az áron tudnak teljesíteni, akkor később, a munka világában is ez így lesz. És vagy továbbra sem lesz életük, vagy hiába az addigi jó eredményeik, pocsékul fognak teljesíteni. Arról nem is beszélve, hogy felnőttként kulcsfontosságú, hogy be tudd osztani az idődet. Méghozzá reális és egészséges módon. Ezt pedig tizenévesen sajátítja el az ember.

Ismerek pár olyan embert, akik vagy szülői nyomásra, vagy saját elhatározásukból, de mindent a tanulásnak szenteltek. Egyikük 50 éves, és soha nem volt nő közelében sem. A munkahelyén egy ideig nagyon jól teljesített, aztán amikor már nem tudott a többletfeladatokkal mit kezdeni, droghoz nyúlt, és pár éven belül összeomlott. Most a szociális foglalkoztatóban tengeti a mindennapjait.

Osztálytársam is volt ilyen. Ő nem csinál semmi mást, csak tanul. Gimiben tényleg jeles volt, bár a kérdés, hogy mit ér az a jeles, amit éjt nappallá téve lehet csak elérni? Nagy nehezen lediplomázott (nem ment neki könnyen, hiába volt előtte majdnem színötös), azóta meg ha kell, ha nem, túlórázik, mert csak úgy tudja az elvárt szintet teljesíteni. 30 múlt, és élete nincs. Ideje persze soha nincs semmire.

2021. aug. 10. 11:39
 9/24 anonim válasza:
#7 A kérdező egy válaszút előtt áll, élhet normálisan vagy a divatnak és lmbt agymosásnak megfelelő melegként, de így soha nem lesz normális családja és rohadtul meg fogja bánni. Ha tényleg született meleg lenne, az már jóval hamarabb kiderült volna. Ha az a legfőbb érved, hogy elírtam egy szót azzal elégedett vagyok, mert látszik, nincs észérved, csak ebbe tudsz belekapaszkodni. Ez a te egysíkú felszínes hulladék gondolkodásodról árulkodik, csak sodródsz az árral, ismételgeted a mainstream mantrákat. 😟 És igen okos, művelt, értékes ember vagyok, tudom "és"-sel nem kezdünk mondatot 😆
2021. aug. 10. 11:40
 10/24 anonim válasza:
Okos, művelt, értékes? Még ember sem vagy!!!
2021. aug. 10. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!