Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyon visszahúzódó és gátlásos lány vagyok, akkor vajon milyen módon és hol tudnék ismerkedni?
Nem tudok tanácsot adni, mert nem vagyok otthon a normális ismerkedés témában, de visszahúzódó fiúként én csak a visszahúzódóbb lányok társaságát keresem, meg szerintem a legtöbben ilyenek, legalábbis az ismerőseim közül minden párban hasonló szinten gátlásosak a felek, szóval ne aggódj, hogy ez lesz az oka.
Valamint társaságtól függ, hogy mit gondolnak a gátlásos emberekről, az egyik társaságban ahol voltam mindenki teljesen extrovertált volt, csak én voltam mindig csendben, de emiatt valahogy megkedveltek, azt mondták, hogy pont azért vagyok érdekes, mert keveset beszélek, nem fosom a szót, meg több lány is rám hajtott abból a társaságból emiatt (vagyis gondolom emiatt). :D Bááár igaz volt olyan haveri kör is, amiben ezt nem tolerálták túlzottan, szóval minden a választott környezettől függ, próbáld megkeresni a hozzád illőt. ^-^
Ohh és ne várd amíg egy fiú szólít meg, ha valaki szimpatikus lépj te. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!