Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nagyon visszahúzódó és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nagyon visszahúzódó és gátlásos lány vagyok, akkor vajon milyen módon és hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Néha elég kilátástalannak érzem a helyzetemet, főleg, ha abból indulok ki, hogy társaságban egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Gyakran tör rám a szorongás emberek jelenlétében ez valószínűleg látszik is rajtam. Emiatt a kisugárzásom sem lehet túl biztató és megnyerő és így ugyan ki jönne oda hozzám... El tudom képzelni, hogy még egy szintén zákózott fiú is inkább egy olyan lányt szólít meg, akin lát egy kis életkedvet, önbizalmat.

2018. ápr. 14. 20:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! #9-es válaszoló: Az anotalkot én is ismerem és használtam már jó párszor, de valamiért én sosem jártam ott sikerrel, nem igazán botlottam bele normális emberbe, bár az is lehet, hogy csak rossz időpontokban próbálkoztam.
2018. ápr. 15. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj rám,volt egy lány aki hasonlóan érezte magát,de sikerült megváltoztatni és teljesen felszabadult. Ha gondolod írj aztán meglátjuk,nem eröltetem azért nem is írtam rád.
2018. ápr. 15. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!