Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ismerkednek barátkoznak, felsőtagozatos iskolások, középiskolás lányok 20 vagy annál több éves fiúkkal, párkapcsolatilag? 25/F
Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 20:35
1/16 anonim válasza:
Nálam 22 a felső határ. Idősebb sráccal nem jönnék össze.
18/L
2/16 anonim válasza:
Én semmennyire, max a barátaim báttjaival haverkodom.
3/16 anonim válasza:
Hát necces, de 20-20on pár éves még belefér
Gimi/10.o
4/16 anonim válasza:
#3: Egy 10-es lány mit tud nyújtani egy 20-on éves pasinak? 😁
5/16 anonim válasza:
uccsó kb mindent max még nem tud főzni
7/16 Rakuyo válasza:
Felsö tagozat alatt 5-8. Èrted? Mert ez elèg beteg.
8/16 anonim válasza:
#7 Nyílván ő is 14-15 évesekre csorgatja a nyálát, nem meglepő ez. Vagy lehet fiatalabbakra is.
Nem gáz végülis, csak k***ára.
9/16 anonim válasza:
Én végzősként (17/L) azt mondanám, hogy nekem a 22-23 a felső korhatár.
10/16 anonim válasza:
Nálunk a 1-3 év különbség volt akkor az optimális , de lehet azóta változott 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!