Inkább barátságokban vagy inkább párkapcsolatilag vagytok sikeresebbek? Létezik, hogy valaki csak az egyikben jó?
Volt több párkapcsolatom, nagyon szerettem őket, de valahogy egyik se volt olyan sikeres, valamiért mind tönkrement. Amikor egyedülálló vagyok, mindig sokkal felszabadultabbnak érzem magam, mondhatni boldogabb is vagyok, pedig az expárjaim is nagyon odaadóak voltak, békével váltunk el, nem voltak örjöngések.
Ellenben nagyon sok barátom van, még áltsuliból is, középsuliból is maradtak fent, valamit egyetemista barátaim is vannak, sőt ilyen egyszeri véletlen találkozásokból is nem egy barátság született már. Mindegyikkel tartom is a kapcsolatot, sosem unatkozom hála nekik. Viszont úgy érzem, így sosem megyek férjhez, valami nem stimmel a kapcsolatokkal.
Ti hogy vagytok ezekkel? :)
A párkapcsolatokkal az a baj hogy mindenki annyira szabályok szerint éli, hogy az már nem normális. Manapság már a fészbúkon sem szólhatsz hozzá ellenkező nemű emberekhez mert már az is baj, mindig azt kell figyelni mit tehetsz meg és mit nem. A párkapcsolat olyan mint egy börtön, csak épp ebben a börtönben jó dolgod van, de attól még börtön marad. Na mindegy hülyén hangzik, de így van.
Nekem nincsenek barátaim, se normális kapcsolatom jelenleg, de én egyedül érzem a legjobban magam, szóval így pont jó.
Detto! Mondjuk nekem csak egy párkapcsolatom volt, de azt nevezem életem eddigi legsötétebb korszakának. Persze, volt benne szép az elején, de úgy vagyok vele, hogy az a pár hónap boldogság nem ér nekem annyit, hogy utána évekig szenvedjek.
Viszont barátokkal nagyon jól állok. :) Nincs óriási baráti köröm, és igazából csak lány barátaim vannak, de ők tényleg nagyon jó barátaim, mondhatni majdnem mind igaz barát. Összesen 10-en vannak, és ebből olyan 5 az, akivel kissé távolabbi a viszony, és 5, akivel nagyon jó barátok vagyunk már évek óta. (a legrégebbi 15 éve a barátom)
Szóval ebből a szempontból szerencsés vagyok.
De szerelem téren azért csalódtam, nem is kicsit. :(
24/n
Egyikben sem mondanám magamat sikeresnek, de már hozzászoktam.
F
19 éve van férjem , nagyon jól megvagyunk még mindig! Kopp-kopp-kopp...
Van egy legeslegeslegjobb barátnőm , aki tényleg MINDIG mellettem áll , MINDENBEN :-)
A lányommal is nagyon szoros a kapcsolat köztünk, ő is hozzátartozik a legeslegeslegjobb kategóriához. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!