Szerintetek mi a különbség lányok és fiúk közötti barátságokban?
Nők:
A feleség nem tölti otthon az éjszakát. Másnap reggel azt mondja a férjének, hogy az egyik barátnőjénél éjszakázott. A férj felhív a legjobb barátnők közül 10 -et, de egyikük sem igazolja az állítást.
Férfiak:
A férj nem tölti otthon az éjszakát. Másnap reggel azt mondja a feleségének, hogy az egyik haverjánál éjszakázott.
A feleség felhív a legjobb haverok közül 10 -et, ebből 5 igazolja az éjszakát, a másik öt pedig szilárdan állítja, hogy még mindig ott van.
Tanulság: A férfiak barátsága erősebb...
Szinte minden.
A nők szerintem önigazolást keresnek és unatkoznak...a pasikban meg simán csordaszellem van.
A férfiak összetartóbbak, sokkal többet hülyülnek, nevetnek.Csak az a baj, hogy a problémájukat nem tudják annyira megosztani egymással.
a nők meg nem tudnak annyira ellazulni, nincs annyi közös témájuk stb stb. A probléma náluk meg az, hogy hamar ellenségekké válhatnak.
Szerintem a fiú-lány barátság a legjobb. :) bár abban meg az a baj, hogy hamar 1másba zúghatnak.
nekem vannak fiú bartátaim is. azért jó mert lehet velük hülyülni és a lazább énemek kiélhetem mellettük.
de alapvetően lányokkal barátkozom mert velük mindent megbeszélhetek és kiönthetem nekik a szívem :)
az elöttem szóló pasik meg szeritem elég bunkók (tisztelet a kivételnek) honnan tudjátok h milyen egy lány-lány barátság ha fiúk vagytok???? -.-
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!