Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább barátságokban vagy...

Inkább barátságokban vagy inkább párkapcsolatilag vagytok sikeresebbek? Létezik, hogy valaki csak az egyikben jó?

Figyelt kérdés

Volt több párkapcsolatom, nagyon szerettem őket, de valahogy egyik se volt olyan sikeres, valamiért mind tönkrement. Amikor egyedülálló vagyok, mindig sokkal felszabadultabbnak érzem magam, mondhatni boldogabb is vagyok, pedig az expárjaim is nagyon odaadóak voltak, békével váltunk el, nem voltak örjöngések.

Ellenben nagyon sok barátom van, még áltsuliból is, középsuliból is maradtak fent, valamit egyetemista barátaim is vannak, sőt ilyen egyszeri véletlen találkozásokból is nem egy barátság született már. Mindegyikkel tartom is a kapcsolatot, sosem unatkozom hála nekik. Viszont úgy érzem, így sosem megyek férjhez, valami nem stimmel a kapcsolatokkal.

Ti hogy vagytok ezekkel? :)

2012. júl. 30. 19:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

a baráti-ismerősi körben néha ezt látom. van egy lány, akinek sok barátja van, tényleg normális ember mind, a lány is intelligens, tanult, talpraesett, de szinte teljesíthetetlen igényei vannak, így a pasik nem jönnek össze neki.

nekem nem sok igaz barátom van, azt a párat megbecsülöm, akik mindig mellettem állnak. igazából nincs is szükségem olyan nagy társaságra, kisebb körben jól érzem magam.

a párom fantasztikus ember, nála jobbat keresve nem találnék, pláne ha megnézem, hogy egyeseknek milyen tragikus párkapcsolatai vannak.

persze nem lógunk a párommal egymás popójából, mindig vannak haverozós esték, viszont amikor együtt vagyunk, azt tartalmasan telik :)

2012. júl. 30. 23:26
 22/25 anonim ***** válasza:

Én általában a párkapcsolataimban voltam sikeres, sosem panaszkodhattam azt mondom, de a baráti kapcsolataim egyenlők a nullával sajnos. Én ehhez egyszerűen nem vagyok elég jó, vagy nem tudom. Sajnos már ott tartok, hogy lenne egy barátnő jelölt, akivel nagyon jóban lehetnénk, de sokszor elgondolkodom azon, hogy úristen mit is várhatok egy baráttól, mit zúdíthatok a nyakába, hogyan kell ápolni a kapcsolatot. Rájöttem, hogy amíg a tökéletes kapcsolat után vágyakoztam és már már szinte minden praktikát és fortélyt igyekeztem kitanulni a férfiakról, addig teljesen elfelejtettem hogyan kell barátkozni.

Haverom van sok, de az nem ugyanaz. :(

2012. júl. 30. 23:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Nekem a párkapcsolatok bejöttek, legalább is így érzem. Vannak emberek, akikkel jóban voltam, de a fősuli vége és a kollégium otthagyása elvágta az összeset szinte. Egyetlen egy barát, sőt haver sincs, aki ebben a városban él. Így elég bonyolult barátságokat építeni, hogy 2-3 havonta egyszer találkozunk. És ez még a jobbik eset.

Nagyon nagyon hiányzik egy olyan barát, aki rámcsörög, hogy menjünk el sétálni, mert van egy sztorija. Nem kellene órákig együtt lenni, csak megenni egy fagyit pl.

Úgy érzem ez nélkül nem élhetek teljes életet, de én elég visszahúzódó vagyok ilyen téren...mindig bizonytalankodom, hogy vajon őt is érdeklem, akar barátkozni? aztán abba is marad.

Szomorú.

De legalább a párkapcsolatom oké, együtt élünk, jövőre esküvő...úgyhogy próbálok ennek a résznek örülni. :)

24N

2012. júl. 30. 23:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Rengeteg ismerősöm van, bárkivel, bármiről el tudok beszélgetni. Futó kalandjaim is szoktak lenni, de tartósabb kapcsolataim nem igazán.

Nem szeretem a konstans, unalmas, nem megújuló, nem fejlődőképes, és nem inspiráló dolgokat, így nem is igazából keresek egy párkapcsolatot sem.

2012. júl. 31. 03:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Az írásod utolsó mondatának semmi köze egy JÓL MŰKÖDŐ párkapcsolathoz, remélem tisztában vagy vele! ;)

2012. júl. 31. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!