Inkább barátságokban vagy inkább párkapcsolatilag vagytok sikeresebbek? Létezik, hogy valaki csak az egyikben jó?
Volt több párkapcsolatom, nagyon szerettem őket, de valahogy egyik se volt olyan sikeres, valamiért mind tönkrement. Amikor egyedülálló vagyok, mindig sokkal felszabadultabbnak érzem magam, mondhatni boldogabb is vagyok, pedig az expárjaim is nagyon odaadóak voltak, békével váltunk el, nem voltak örjöngések.
Ellenben nagyon sok barátom van, még áltsuliból is, középsuliból is maradtak fent, valamit egyetemista barátaim is vannak, sőt ilyen egyszeri véletlen találkozásokból is nem egy barátság született már. Mindegyikkel tartom is a kapcsolatot, sosem unatkozom hála nekik. Viszont úgy érzem, így sosem megyek férjhez, valami nem stimmel a kapcsolatokkal.
Ti hogy vagytok ezekkel? :)
Csak azért hiszitek, hogy a barátokkal felszabadultabb és szabadabb az ember, mint a barátaival, mert még nem volt IGAZÁN JÓ párkapcsolatotok.
A párom nekem egyben nagyon jó barátom is, soha nem éreztem még korlátozva magam mellette, sőt...
5 éve van barátom, szeretjük egymást, minden tökéletes. Van egy nagyon jó barátnőm, 14 éve ismerem. Van 3 ember, akit szintén a barátomnak tudhatok, továbbá van egy csomó ismerősöm/haverom, akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot. Szóval nálam mindkettő sikeresnek mondható. :)
20/l
Jelenleg inkább barátságokban, tényleg nagyon jó baráti kapcsolataim vannak, fontosak is számomra a barátaim. Párkapcsolatom mostanában nem is volt, ennek legfőbb oka szerintem az, hogy nincs megfelelő alkalmam az ismerkedésre (ebbe most hosszú lenne belemenni, de tényleg nincs), de azért tegyük hozzá azt is, hogy nem csak ismerkedni, de nagyon randizgatni se lenne időm, csak nagyon sok szervezés árán. Azt meg előre nem tudhatom, hogy a pasi megéri-e az erőfeszítést, hogy a feje tetejére állítsam a napjaimat csak hogy találkozhassunk. Ez van, én ráérek, majd idővel fog ez változni.
A barátaim viszont mindig itt lesznek nekem, szóval magányos éppen nem vagyok, de nem is tekintek rájuk pasipótlékként :)
25/N
Parkapcsolati teren nulla vagyok, hosszu ideje senkim sincs- ertsd: evek ota. Valami miatt nem jon ossze, nem vagyok egy "party arc", szeretem a maganyt, amolyan nyugis otthonulos tipus vagyok, emellett falun elek, es ha jol meggondolom, itt senki sem johet szamitasba- ezz van, majd talan egyszer.
Ami meg a baratokat illeti, sokmindenkivel joba vagyok, de eggy kezemen meg tudom szamolni, hogy ha szuksegem lenne ra, kire szamithatok. Nekem igy jo, nincs szuksegem tobb baratra- persze mindig nyitott vagyok, egy uj barat sohasem johet rosszul, de nincs feltetlen szuksegem senkire, ha tudom, hogy van egy- ket ember, akire tamaszkodhatok.
24/n
*ezz= ez, eggy= egy
bocsi, keso van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!