Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hogy ismerkednek azok a tinédzserek, akik nem azok a bulizós fajták? És a bulizósak?
Őszintén kérdezem, tényleg nem tudom. Hogy működik ez?
Melyik nem szólítja le a másikat? Milyen helyzetben?
Akik nem bulikban és nem az interneten ismerkednek, azok hogy? Milyen más lehetőség van még?
Lehet, hogy fura, hogy ilyeneket kérdezek, hiszen ezeknek nyilvánvalónak kéne lenniük, de nekem nem azok. Pedig én is tinédzser lány vagyok.
Kérlek szépen, normális válaszokat írjatok!
Akik nem bulizósak: utca, iskola, pláza, stb.
Akik bulizósak: a fenti helyeken, meg persze bulikban
Remélem segítettem! :)
Én inkább a bulizós fajtából vagyok,de szórakozóhelyeken soha nem szoktam 'csajozni' :D Akkor a társaságommal vagyok,akik lányok,tehát nagyon nem keresek és nem keresnek lányok :D
De inkább szeretek beülni a Starbucksba,vagy egy sima kávézóba és kiszúrni egy lányt magamnak,kicsit szemezni vele majd udvariasan megkérdezni,hogy "Leülhetek? *macsó mosoly*" :DD Eddig mindig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!