Milyen gyakori általában egy vetélés, és aki elveszíti a babáját, hogy tudja ezen túltenn magát lelkileg?
A társaságunkban van 5 nő, rajtam kívül, 2nek van gyereke, 1nek nem is lehet. Mindhárman veszítettek el babát, legalább egyszer, akinek nem lehet, ő vagy háromszor.
Az átlag tényleg ennyire borzasztó? Tényleg ennyire gyakoriak a vetélések? A család egyik barátjának a családjában is most volt a hír nemrég, hogy de jó, a lány várandós, aztán ma meséli anyósom, hogy elhalt a baba. Ez valóban ennyire gyakori?
És aki átéli, átélte ezt, hogy tudja kezelni? Én rettegek attól, hogy talán valami baj történik, és elveszítem a babám, bár még csak nem is próbálkozunk egyelőre, de már előre félek. Nagyon szeretnék gyereket, és fogalmam sincs, hogyan tudnám feldolgozni, ha velem is ilyen történne.
az első 12 hétben elég gyakori
pl ezért sem látom értemét annak h már 5 hetesen tudjanak róla a nők ...
am meg egy doki mondta nekem h szinte mindig van egy próbaterhesség, felkészülés a testnek ált a legtöbb nő nem tudott róla addig amíg ezek a terhességi tesztek forgalomba nem kerültek ...
könnyebb volt a nőknek mikor még nem tudtak erről
Szia!Én sajnos 20 hetesen veszítettem el a Kislányomat. A szakirodalom vetélésnek hívja, gyakorlatilag szülés. És igen sajnos gyakori. Gyakori az is, hogy egészen fiatal terhesség végződik vetéléssel és az is gyakori, hogy előrehaladott terhesség ér véget.
Nem szabad előre félni. Nem törvényszerű, hogy megtörténik Veled, nem törvényszerű, hogy át kelljen élned. Bízni kell abban, hogy nem történik ilyen. És ha megtörténik... akkor el kell fogadni. Ezt nem könnyű megélni, mindenkinél más és más, hogy ezt hogyan dolgozza fel és hogyan válik képessé arra, hogy előbb túlélje, majd tudjon élni és később "arra adja a fejét, hogy babát vállaljon". Valahogy talán úgy magyarázható, hogy sokkal erősebb a gyermek utáni vágy mint a félelem a csalódástól. Ha ezen a ponton túllendülsz akkor jó. Bízz magadban és bízz abban, hogy ezt neked nem kell átélned!!!!
Repkedsz a boldogságtól, mikor megtudod, hogy sikeres volt a hónap. Majd 8 hetesen közlik veled, nincs szívhang. Pénteken kell befeküdnöm, missed ab.
Hogy milyen érzés? Nagyon rossz.
12. het alatti a terhessegek 30% vetelessel vegzodik
leggyakoribb a 8-10 het elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!