Pozitív tesztek után elkezdtem vérezni. Ma visszamentem az orvoshoz és sokat nem tudtam meg, holnap lesz bővebb eredmény, de a leletemen ez látható, látott már valaki hasonlót?
Kedves kérdező!
Sok okosságot nem tudok neked írni, de én kb. az 5. hétben vagyok és én is elkezdtem barnázni de nagyon durván. Megállapították hogy szabálytalan a petezsák, és írtak gyógyszert. Reménykedem, hogy minden rendben lesz :(
Most úgy olvastam, hogy az izomecho egy kis myoma. De lehet hogy tévedek.
Kedves kérdező!
Hogy alakult a helyzet? Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen.
Én jelenleg a Duphaston tablettát szedem, és hála Istennek egyenlőre elmúlt a barna folyás. Igaz, minden egyes pisilésnél aggódok hogy nehogy újra elkezdje :(.
Holnap megyek ultrahangra.Hányadik hétben vagy?
Nekem azt írták a papírra, hogy 10mm-es szabálytalan petezsákot látnak, és a diagnózis: ab.missed.6?
Szia!
Sajnos nekem elment a baba, azóta még tisztulok, ez a jobbik eset... :( 12-én megyek vissza uh-ra, hogy minden rendben halad-e, nem vágyok eü-kaparásra. :( Most egy kis szünet,hogy helyrejöjjenek a dolgok, kisebb kivizsgálás,aztán talán nyár végétől lehet újra próbálkozni.
Te hogy vagy?
Szia!
Nagyon sajnállak! :( Én is most bajban vagyok,én kb.5 hetes lehetek,pozitív teszt után kértem időpontot,a vizsgálat máj.5-én meg is történt.Múlt szombat óta enyhe rózsaszínes "vérzésem" volt,ami másnap enyhén barnássá változott,de semmilyen fájdalmam nincs és vérdarabok sem távoztak,de a doki mégis megállapította hogy fenyegető vetélés áll fenn.A méhszáj zárt,a nyakcsatorna megtartott.De még annyira pici (volt?) a baba hogy még szívhangot sem észlelt...mivel azt a 6.héten lehet tapasztalni.Hát most én is félek ám :(!!! Nagyon!!! Átérezlek most !! De kívánom,hogy megtörténjen Veled majd újra a kis csoda!!!
Szia! Azóta sajnos megtörtént a baj!Elment a babám :(!
Május 18-án műtöttek,10 perces volt az egész.Hiába!Elmúltam már 40....:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!