Ultrahang eredmény: in utero grav. CRL:14 mm. Embryo nem látható.3 hét múlva controll. Szerintetek? Többi lent
május 18-án volt az utolsó menstruációm.Dokinál voltam, nem volt bőbeszédű,így kissé bizonytalan vagyok, aggódom. 5-6 hetesnek tippelt a doki 07.07-én. Én az utolsó menstruáció első napjától számoltam, úgy 8 hetes.
A fenti adatok jók? Nem említett szikhólyagot sem.
ultrahang kép:
hogy mivan???
crl = crown-rump length, azaz fejtető-fenék távolság (másnéven ülőmagasság).
Szóval a dokid mért a petezsáknak egy ÜLŐMAGASSÁGOT? Nagyon profi akkor.
Ettől függetlenül foganhatott később a baba, főleg ha mondjuk hosszabb a ciklusod. Egyelőre ne gondolj semmi rosszra
Én is épp azt néztem :) Fura..
ovulációs napra időzítettünk, utána férjemnek üzleti útja volt, úgyhogy sem előbb, sem később nem lehetett.
in utero grav= méhen belüli terhesség
CRL: ülőmagassága a babának14mm fejtető-far távolságban mérve.
Szerintem az embryo után a "nem"-et nem akarta odaírni, nem? csak azt írta hogy embryo látható. nézed meg újra. akkor nem írt volna ülőmagasságot.
5-6 hetesen nem szokott szívhang lenni. Vagyis 5 hetesen nem. nekem 6 hét 3 naposan volt mondjuk.
szerintem nincs gond. de ha aggódsz menj magándokihoz!!
Ez a másik ami furcsa, hogy miért 3 hét múlva rendelt vissza? Addig rágódjak?
Kedves utolsó válaszoló megírod, hogy nálad mi volt a vizsgálaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!