Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ultrahang eredmény: in utero...

Ultrahang eredmény: in utero grav. CRL:14 mm. Embryo nem látható.3 hét múlva controll. Szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés

május 18-án volt az utolsó menstruációm.Dokinál voltam, nem volt bőbeszédű,így kissé bizonytalan vagyok, aggódom. 5-6 hetesnek tippelt a doki 07.07-én. Én az utolsó menstruáció első napjától számoltam, úgy 8 hetes.

A fenti adatok jók? Nem említett szikhólyagot sem.

ultrahang kép:

[link]

2014. júl. 12. 22:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem mondott semmit????
2014. júl. 12. 22:34
 2/18 A kérdező kommentje:
kérdeztem, se szívhang semmi? 8 hetesre számítottam, akkor mondta hogy kb 5-6 hét, és hogy 3 hét múlva menjek vissza.Elég érdekesen nézett rám :(
2014. júl. 12. 22:38
 3/18 anonim ***** válasza:

hogy mivan???

crl = crown-rump length, azaz fejtető-fenék távolság (másnéven ülőmagasság).

Szóval a dokid mért a petezsáknak egy ÜLŐMAGASSÁGOT? Nagyon profi akkor.

Ettől függetlenül foganhatott később a baba, főleg ha mondjuk hosszabb a ciklusod. Egyelőre ne gondolj semmi rosszra

2014. júl. 12. 22:39
 4/18 A kérdező kommentje:

Én is épp azt néztem :) Fura..

ovulációs napra időzítettünk, utána férjemnek üzleti útja volt, úgyhogy sem előbb, sem később nem lehetett.

2014. júl. 12. 22:41
 5/18 anonim ***** válasza:

in utero grav= méhen belüli terhesség

CRL: ülőmagassága a babának14mm fejtető-far távolságban mérve.

Szerintem az embryo után a "nem"-et nem akarta odaírni, nem? csak azt írta hogy embryo látható. nézed meg újra. akkor nem írt volna ülőmagasságot.

5-6 hetesen nem szokott szívhang lenni. Vagyis 5 hetesen nem. nekem 6 hét 3 naposan volt mondjuk.

szerintem nincs gond. de ha aggódsz menj magándokihoz!!

2014. júl. 12. 22:59
 6/18 A kérdező kommentje:
14mm-es petezsák,embryo nem látható.ezt mondta.ciklusom 28 napos volt.
2014. júl. 12. 23:13
 7/18 A kérdező kommentje:
kérdeztem a vizsgálatokat, vérvétel stb, az mondta, majd a következő uh után.
2014. júl. 12. 23:17
 8/18 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést szó szerint én is leírhattam volna.Nekem az van a papíron hogy 14mm petezsák és 6 hetes terhes.Holnap kell visszamennem Uh-ra.
2014. júl. 13. 05:40
 9/18 A kérdező kommentje:

Ez a másik ami furcsa, hogy miért 3 hét múlva rendelt vissza? Addig rágódjak?

Kedves utolsó válaszoló megírod, hogy nálad mi volt a vizsgálaton?

2014. júl. 13. 09:37
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem tul szep a petezsak formaja. Egy 8hetes terhessegnek nem igy kell kineznie, sajnalom :( A CRL-t elirhatta, de a kep alapjan tenyleg ures a petezsak. Kivanom, hogy megse legyen igazam.
2014. júl. 13. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!