Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nemrégi vetélés után...

Akik nemrégi vetélés után ujra terhesek vagytok hogy érzitek magatokat? Főleg az első hetekben, testileg, lelkileg egyaránt?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:

szia,

en a 12. hetben jarok most, kicsit izgulva varom , hogy jussak at az allitolag merfoldkovet jelento 12. heten.

Testileg nagyjabol jol vagyok. Persze, gyakrabban panikoltam, rohantam orvoshoz, mint elozo terhessegem eseteben. Augusztusban ugyanis 8-9 hetesen missed ab-om volt, az embrio felszivodott es mutettel vetettek veget a terhessegnek.

Nagyon orulok a mostani babamnak, de azt hiszem az elozo tapasztalataim miatt oromom nem olyan oriasi, mint az elozovel volt.Legutobbi uh- jo fotot kaptunk, szepen fejlodik a kis manonk.

S te?

2009. jan. 12. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Nekem szept. végén volt missed ab.-om 10 hetesen. Minden előjel nélkül. Most 6 hetes lehetek holnap megyek uh-ra és nagyon izgulok. Alig várom én is hogy a 12 hét leteljen. Annyira szeretném hogy ne legyen baj. Jó egészséget kivánok nektek és vigyázzatok magatokra. Ha még esetleg visszatérsz megirnád hogy veled szedetett a doki valamilyen gyógyszert?
2009. jan. 12. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem már két babám ment el az első 14 hetesen a második 6 hetesen,most 11 hetes terhes vagyok.testileg nagyon jól vagyok,minden rendben van.lelkileg viszont ki vagyok,mert nagyon félek,hogy ő is elmegy.igaz a legveszélyesebb időszakon 1 hét múlva túl vagyunk,de sajna az első babám 14 hetesen ment el és ez sem tud igazán megnyugtatni!próbálok minél optimistábban hozzá álni,biztos nem lesz már baj!
2009. jan. 12. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
a második válaszoló vagyok,a két vetélésem miatt 12 hetes koráig utrogestan-t kel szednem.ez segít megtartani a babát!boldog babavárást kivánok
2009. jan. 12. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, az elso valaszado vagyok.

Az orvos nem ajanlott gyogyszert a terhessegem alatt, volt egy kis gorcsoles, cseppnyi ver( na jo, na, hozzateszem , hogy szeretkezes utan), e akkor is azt mondta, hogy nem szukseges a gyogyszerszedes. mehszaj rendben volt, szivhang hallhato.

Egyebkent azt mondta, h ha baj van , gyogyszer nem menti meg mindig. Ha esetleg hormonalis oka van a vetelesnek , akkor biztos, ajanlatos gyogyszert szedni.

ne stresszeld magad, gondolj arra, hogy ezt a kisbabat nehany honap muolva kezedbe tartod. Az elozo meg lehet eletkeptelen volt, vagy fertozes miatt ment el.

Olvass arrol, hogya fejlodik azokban a hetekben , amikben jarsz, egyel sok gymolcsot, zoldseget, feherjeben gazdag eteleket. Es higy benne!

Kuldok egy weboldal cimet, nekem nagyon bevalt, angol , de magyarra is be lehet allitani a forditasban. Bongeszd, nagyon megnyugtathat.hasznosak, a kismama lapok is ..

[link] ha nem ertesz angolul, allitsd be a selected languagben magyarra.

Nagyon boldog babavarast kivanok, irj meg.

2009. jan. 12. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok! Hát látom nem vagyok egyedül a félelmeimmel. Nekem van már egy 5 éves kislányom akivel nagyon klassz terhességem volt végig és "könnyű" szülésem. Megsem fordult a fejemben 3-4 hónappal ezelőtt hogy bármi baj lehet hisz ugyanolyan jól éreztem magam. Hidegzuhanyként ért amikor már a 11 hetes uh-ra mentem és azt mondta a doki hogy nem él! 2 hónap várakozást javasolt,és rögtön sikerült is. Most azzal biztatott hogy ha nem lennék rendben még nem fogant volna meg. De hát még csak este tudom meg hogy mégis látszik e valami,jó helyen tapadt e stb... Szivesebben lennék most 1-2 hónappal előrébb:-) Jó egészséget Nektek és vigyázzatok magatokra!
2009. jan. 13. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!