Akik nemrégi vetélés után ujra terhesek vagytok hogy érzitek magatokat? Főleg az első hetekben, testileg, lelkileg egyaránt?
szia,
en a 12. hetben jarok most, kicsit izgulva varom , hogy jussak at az allitolag merfoldkovet jelento 12. heten.
Testileg nagyjabol jol vagyok. Persze, gyakrabban panikoltam, rohantam orvoshoz, mint elozo terhessegem eseteben. Augusztusban ugyanis 8-9 hetesen missed ab-om volt, az embrio felszivodott es mutettel vetettek veget a terhessegnek.
Nagyon orulok a mostani babamnak, de azt hiszem az elozo tapasztalataim miatt oromom nem olyan oriasi, mint az elozovel volt.Legutobbi uh- jo fotot kaptunk, szepen fejlodik a kis manonk.
S te?
Szia, az elso valaszado vagyok.
Az orvos nem ajanlott gyogyszert a terhessegem alatt, volt egy kis gorcsoles, cseppnyi ver( na jo, na, hozzateszem , hogy szeretkezes utan), e akkor is azt mondta, hogy nem szukseges a gyogyszerszedes. mehszaj rendben volt, szivhang hallhato.
Egyebkent azt mondta, h ha baj van , gyogyszer nem menti meg mindig. Ha esetleg hormonalis oka van a vetelesnek , akkor biztos, ajanlatos gyogyszert szedni.
ne stresszeld magad, gondolj arra, hogy ezt a kisbabat nehany honap muolva kezedbe tartod. Az elozo meg lehet eletkeptelen volt, vagy fertozes miatt ment el.
Olvass arrol, hogya fejlodik azokban a hetekben , amikben jarsz, egyel sok gymolcsot, zoldseget, feherjeben gazdag eteleket. Es higy benne!
Kuldok egy weboldal cimet, nekem nagyon bevalt, angol , de magyarra is be lehet allitani a forditasban. Bongeszd, nagyon megnyugtathat.hasznosak, a kismama lapok is ..
[link] ha nem ertesz angolul, allitsd be a selected languagben magyarra.
Nagyon boldog babavarast kivanok, irj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!