Mit értsek az alatt mikor azt mondják, hogy lelkileg rendbe kell jonnom egy vetélés utan? Mikor érezhetem azt hogy készen állok a kovetkezore?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 21:31
1/8 anonim válasza:
Amikor már elfogadtad azt, hogy elveszítetted azt a babát éd bizalommal mered várni az új terhességet.
2/8 anonim válasza:
Nekem hónapok kellettek,hogy túl tegyem magam a vetélésen,de még mindig nem tartok ott,hogy próbálkozzunk újra! Ezt fel kell dolgozni lelkileg!
3/8 anonim válasza:
Én akkor éreztem magam késznek egy újabb terhességre, amikor már sírás nélkül tudtam gondolni az elveszített babára.
4/8 anonim válasza:
Bármikor érezheted, akár azonnal is, hogy készen állsz, ez nem idő kérdése. Számomra nagyon nehéz volt elveszíteni az első lurkót, de hamar elfogadtam, hogy ez van, változtatni nem tudok rajta. Ő úgy döntött visszafordul, nekem pedig ezt tiszteletben kell tartanom. A műtét után volt még pár nehéz napom, de aztán elkezdtem nagyon várni, hogy leteljen végre a 3 hónap, és próbálkozhassunk. Nekem segített, hogy beszéltem róla, nem kezeltem tabuként - és a mai napig sem. Nem felejtettem el, de nem úgy gondolok rá, mint egy tragikus dologra. Szeretettel emlékezem arra a kis életre, aki megfogant, de nem született meg, aki csak 11 hétig élt, de szeretnem azért továbbra is szabad.
5/8 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy nem kell ezt túllelkizni. Nekem is volt elhalt terhességem, 1 évet vártunk rá, borzasztó volt, megműtöttek, utána kellett 1-2 hét, hogy rendbejöjjek lelkileg. Tudtuk, hogy gyereket szeretnénk, úgyhogy neki is vágtunk újból és 4 hónap múlva megfogant a kisbabánk. Nem értek azzal egyet, hogy hónapokig kell az embernek sajnálni magát. Amit az orvos mond kihagyási időt, azt tartsátok be, aztán hajrá!
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Igazabol ha a dologra gondolok mar nem zokogok és az eletkedvem is visszajott. A 6 honap realis amit az orvos varakozasi idonek ajanl? Missed ab-m volt, 9 hetesen:(
2011. jan. 22. 00:45
7/8 anonim válasza:
Nekünk csak 3 hónapot kellett várni, missed ab 11 hetesen.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a 6 hónap túl sok. Nekem is annyit mondtak, de az én műtétem problémás volt. Sima, jól sikerült műtét után szerintem 3 hónapot elég védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!