Hányan vagyunk itt, akik egy vetélés után most megint babásak? Hogy vagytok? (egészségileg és lelkileg egyaránt) Hányadik hétben jártok?
1. válaszadó!
Nagyon köszönöm!
és sajnálom hogy Veled is megtörtént!
én eddig 2x vetéltem (7+3 héten),szintén spontán.(igaz,van már 2 gyermekünk) utoljára,amit biztosra tudok,az május 30-án volt. Fél évig nem is próbálkoztunk,majd decemberben késett 2 napot-amit soha nem szokott. Most fél év után + lett a teszt,és amennyire félek,annyira örülök is! Ha minden jól alakul,akkor holnap megyünk dokihoz,hogy alátámassza a terhesség tényét meg írjon ki valamit,ami bennt tartja a kicsit. Nagyon félek! -mára nem vártam,és tegnap reggel már + lett a teszt-ami nagyon hamar kijött,a controll csík után szinte azonnal látszódott halványan,majd amikor teljesen felszívta a vizeletet akkor már erőssebben látszódott. Ez ad reményt,hogy talán kihúzzuk ezt a terhességet. meg az ad még erőt,hogy gyermek,spontán,gyermek, spontán-így szépen sorba volt, -tehát most elvileg gyermek lesz:)
Hú,de nem sikerült megnyugtatnom magam...
Szia nekem tavaly január 25.én volt egy vetélésem(20.hét után), "szerencsére" nem kellett semmi kis műtét....
Nem szerettünk volna babát utána annyira megviselt (megszülni a halott babát..), de védekezés mellett megfogant a pici, megtartottuk, nem bírtam volna elvetetni, és most péntekre vagyok kiírva a kisfiammal!
Nagyon nehéz volt végig csinálni, a hetedik hónapig rettegtem minden nap hogy valami történni fog...
Aztán most-már sínen vagyunk, és a világ legboldogabb emberének érzem magam.
Annyit tudok tanácsolni hogy sokat teszel a piciért és magadért is ha megkíméled magad az idegeskedéstől....
Hozzáteszem problémamentes terhességem van :)
Sok sikert, és problémamentes terhességet kívnánok!
9:44-es vagyok
Most már jól vagyunk, nem volt problémamentes a terhességem, a 24. héten elkezdett szivárogni a magzatvíz, egy hét kórház után szigorú 24 órás fekvés itthon. Nem volt könnyű, de megérte. Kb. egy hete keltem fel, mert ha most megszületne, már akkor sem lenne semmi tragédia. Az első pár hét sem telt túl könnyen, elég sokat aggódtam, de a 10. hét körül megnyugodtam. Volt 3 jó hónapunk. :) Utána jöttek a gondok, de végülis az első ijedtség után tudtam, hogy minden rendben lesz, nem lesz semmi baj. Aztán ahogy teltek a napok-hetek, egyre nagyobb biztonságban éreztem magunkat. Elvileg január 26-ra vagyunk kiírva, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezek után úgy kell majd kiimádkozni a kisasszonyt, annyit mondtuk neki, hogy maradjon még bent. :) Minden jót kívánok!
Olyan jó olvasni,hogy azért végig tudtátok csinálni:)
Kedve 2010 májusában szült anyuka! Gratulálok Nektek,biztos aranyos kisfiú:)
Kedves Utolsó! Neked Boldog babavárást és egészségesen fejlődő babát kívánok!! Szorítok Értetek!!!
Kedves az utolsó hetekben járó kismamák! Mielőbbi könnyű komplikáció mentes szülést kívánok Nektek! -amilyen nekem is volt: 1. 1óra 57perc után bújt ki a kislányunk, 2. már 3órás vajúdás után pillantotta meg a világot:)
Köszönöm Mindenki válaszát!!
-még szívesen olvasok ilyen sztorikat:)
Szia
Április elsején volt a missed ab műtétem 9 hetesen, üres petezsák miatt. A műtét közben után komplikáció lépett fel. Sokat szenvedtem, legfőképpen testileg, de lelkileg is megviselt a dolog.
Nem vártuk ki a doki által javasolt 6 hónapot, hanem 4,5 hónap után már nem védekeztünk, és egyből megfogant a babánk. Most 21 hetes vagyok, és hiszem, hogy minden rendben lesz. Másképp nem tudnám elviselni a hetek lassúságát.
Nálad is minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!