Milyen tünetekkel jár a vetélés, és milyen érzéssel (fájdalommal)?
Nekem a második baba ment el, a vetélés tünete a szüléshez hasonló, a menstruációsnál erősebb görcsök és erős vérzés volt. A babám már nem élt, be kellett feküdni missed ab.-ra, előtte indult be a vetélés, 10 hetesen.
Miért kérdezed?...
25+3 hkm
Első vagyok. Mindenképpen menj el orvoshoz, mert egyáltalán nem biztos, hogy kitisztul tökéletesen, kell, hogy szakember lássa, mit történt. Ha vetélés, és nem tisztul ki rendesen, akkor a következő teherbeesés sikeressége forog kockán, a műtét tökéletesen kitisztít és nő az esély a sikeres babaprojektre. Arról nem is szólva, hogy nem biztos, hogy elvetéltél, a húgomnak 6 hetesen volt rosszulléte és vérzése, azonnal orvoshoz ment, a baba szépen fejlődött, de lett egy hematómája, amit fekvéssel és gyógyszerrel kikezeltek, most sehol a vérzés, de ott az egészséges baba a pocijában.
Szóval mindenképpen menj orvoshoz még ma! Létfontosságú, ne olvasgass, menj!!!
Akkor jó, menj hamar!
Várom, hogy írj, nagyon drukkolok!!!
Ezek szerint nem jó hír... sajnálom!
Ha akarod, leírhatod, mi történt, ha nem, azt is megértem.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!