Hányan vagyunk itt, akik egy vetélés után most megint babásak? Hogy vagytok? (egészségileg és lelkileg egyaránt) Hányadik hétben jártok?
Gratulálok! És minden jót kívánok Nektek!
és köszönöm,nagyon aranyos vagy!!
2008 decembereben volt spontan vetelesem a 8-dik heten. Lelkileg nagyon megvislet. Azota mar van egy kisfiam aki jovo honapoban lesz 1 eves. :) Problemamentes volt a terhessegem de en megis rettegtem vegig. Csak akkor nyugodtam meg amikor mar a kezemben tartottam. Nekem is gyors szulesem volt elfolyt a magzatviz es egybol 3 perces fajasokkal inditottam. Alig ertunk be a korhazba, mar haloinget sem volt idom felvenni. :)
Boldog babavarast kivanok es meglatod minden rendben lesz!
Gratulálok az 1 éves kisfiadhoz!!
és köszönöm Neked is!!
nagyon jól esik,hogy ennyire kedvesek vagytok!:)) -jajj,anyám,könnybe lábadt a szemem...
Szia!
Nekem 2008. áprilisában volt egy spontán vetélésem, 2008. december 25-én teszteltem pozitívat. Ma 16 hónapos a kislányom :) 2010 májusában és szeptemberben szintén spontán vetélés, de a szeptemberi után egyből terhes lettem. Most a 17. hétbe léptünk, úgy néz ki öcsikét kap a kislányom.
Még mindig rettentően parázok, hogy lesz valami gond, de biztos nem lesz :) És Nektek sem :)
Nagyon köszönöm,nagyon aranyos vagy! :)
Sok jó egészséget, boldog babavárást és egészséges picurit kívánok Neked!!
Sziasztok!
Engem július végén (a másodikkal az idén)műtöttek elhalt terhesség miatta 10. héten.Nehéz volt utánna 1-2 hónapig, de nem adtam fel. Most újra babát várok, igaz még csak a hatodik hétben vagyok. Kicsit félek, de mindig pozitívan állok a dolgokhoz és reméljük, h Ő már velünk marad.Semmi tünetem nincs, talán a melleim fájdogálnak.
Jó babavárást mindenkinek!
Gratulálok Neked!
én is most kezdtem a terhességet:) próbálok én is pozitívan hozzáállni.
Ma voltam dokinál,bár semmit nem írt ki,mégis nyugodtabb vagyok valamivel. Jövőhéten kell uh-ra menni...alig várom!
Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!