Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányan vagyunk itt, akik egy...

Hányan vagyunk itt, akik egy vetélés után most megint babásak? Hogy vagytok? (egészségileg és lelkileg egyaránt) Hányadik hétben jártok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 09:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok! És minden jót kívánok Nektek!

és köszönöm,nagyon aranyos vagy!!

2011. jan. 4. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:

2008 decembereben volt spontan vetelesem a 8-dik heten. Lelkileg nagyon megvislet. Azota mar van egy kisfiam aki jovo honapoban lesz 1 eves. :) Problemamentes volt a terhessegem de en megis rettegtem vegig. Csak akkor nyugodtam meg amikor mar a kezemben tartottam. Nekem is gyors szulesem volt elfolyt a magzatviz es egybol 3 perces fajasokkal inditottam. Alig ertunk be a korhazba, mar haloinget sem volt idom felvenni. :)

Boldog babavarast kivanok es meglatod minden rendben lesz!

2011. jan. 4. 16:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok az 1 éves kisfiadhoz!!

és köszönöm Neked is!!

nagyon jól esik,hogy ennyire kedvesek vagytok!:)) -jajj,anyám,könnybe lábadt a szemem...

2011. jan. 4. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2008. áprilisában volt egy spontán vetélésem, 2008. december 25-én teszteltem pozitívat. Ma 16 hónapos a kislányom :) 2010 májusában és szeptemberben szintén spontán vetélés, de a szeptemberi után egyből terhes lettem. Most a 17. hétbe léptünk, úgy néz ki öcsikét kap a kislányom.

Még mindig rettentően parázok, hogy lesz valami gond, de biztos nem lesz :) És Nektek sem :)

2011. jan. 4. 17:30
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,nagyon aranyos vagy! :)

Sok jó egészséget, boldog babavárást és egészséges picurit kívánok Neked!!

2011. jan. 4. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Engem július végén (a másodikkal az idén)műtöttek elhalt terhesség miatta 10. héten.Nehéz volt utánna 1-2 hónapig, de nem adtam fel. Most újra babát várok, igaz még csak a hatodik hétben vagyok. Kicsit félek, de mindig pozitívan állok a dolgokhoz és reméljük, h Ő már velünk marad.Semmi tünetem nincs, talán a melleim fájdogálnak.

Jó babavárást mindenkinek!

2011. jan. 5. 14:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok Neked!

én is most kezdtem a terhességet:) próbálok én is pozitívan hozzáállni.

Ma voltam dokinál,bár semmit nem írt ki,mégis nyugodtabb vagyok valamivel. Jövőhéten kell uh-ra menni...alig várom!

Boldog babavárást!!!

2011. jan. 5. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!