Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miert nem tudom elengedni....

Miert nem tudom elengedni. 😢?

Figyelt kérdés
Sziasztok tavaly oktober elejen volt egy missed ab-om 9 hetesen ures petezsak miatt es nagyon megviselt engem es a ferjem is.Elso babank lett volna...azt hittem mostanra mar konnyebb lesz es le tudom zarni.De nem megy...mindig ott jarok h mar ennyi honapos lennek meg ilyenek..sokat sirok emiatt.Segitsetek kinek hogy sikerult ha csak egy picit is tultennid magat rajta?
2015. márc. 19. 20:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem 3 vetelesem volt....első babàra vàrtunk...gondolhatod.igazi kinszenvedes volt minden egyes nap...az első viselt meg a legjobban. Csak kerestem a mierteket ugy mint te. Rengeteget sirtam. A masodikat tavaly karacsony elott veszitettuk el, szep kis karacsinyunk volt. Tslan ott azert volt mar "konnyebb" mert tudtam mire szamithatok. A harmadiknsl mae bele sem eltem magam a terhesseg tenyebe

Azota szuletett egy egeszseges kisfiam, akivel vegigrettegtem a terhessegem...sajnos a 3 veteles bearnyekolta a varandossagom.

Felfoghatatlan fajdalom ez de azt hiszem akik a 20. es 34. heten veszitettek el a babajukat, ok tudjak csak igazan ...nagyon sajnalom :(

2015. márc. 21. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!