7 hetes uh, üres petezsák! Szeretnék egy röpke statisztikát, hogy kinek lett meg az embriója ez a diagnózis után? Tudom, hogy ez rajtam nem sokat segít, de ha rossz a statisztika lehet, hogy könnyebb elengedni.
Nekem 7 hetesen még megvolt, 8 hetesen már nem. :(
Ha a petezsák deformált, akkor gyakorlatilag nincs esély. Ha szabályos, akkor még reménykedhetsz, de nagyon ne éld bele magad.
Tüneteid vannak? (Nekem azonnal elmúltak, mikor baj lett, még azelőtt, hogy kiderült volna, hogy nincs meg.)
Szerintem sajnos ezt a babát el kell engedned. Valami oka van ennek, gyakran megtörténik, a természet szelektál. Talán jobb is, ha az ember nem is éli bele magát az egészbe az első pár hét alatt.
Mindenképpen hormonokat nézess, főleg pajzsmirigyet, mert sokszor ez a baj és nem derül ki.
Sajnálom:(
A petezsák gyönyörű, sztem túl nagy is 24mm, a formája tökéletes, csak se szikhólyag se embrió :(
A tünetek mind megvannak, mellem feszül.
Sajnos a pajzsmirigy alulműködés oka legtöbbször autoimmun gyulladás, magas anti-TPO szinttel. Ezek a TPO ellenes antitestek olykor okozhatnak vetélést, fogantatási nehézséget, hiába van jól beállítva a pajzsmirigy hormon.
Egyébként 1 körül kell lenni a TSH-nak a jó fogantatáshoz és a terhesség megmaradásához. (2,5 alatt mindenképpen)
1-2 hetet még lehet várni, nem lesz tőle bajod, hátha... de 28 napos ciklus esetén a 7. héten már szokott szívhang lenni.
Én is így voltam. Terhességi tünetek, szabályos petezsák embrió és szikhólyag nélkül. 2x kaptam időt, mindig 1 hetet, de semmi. 9 hetesen volt a missed ab, előtte napon már kezdett deformálódni a petezsák.
Sajnálom! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!