Mennyi idő után tudtátok elengedni a kisbabátokat?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 20:49
1/6 anonim válasza:
Én kb. egy évre rá lettem újra terhes, de még akkor sem tudtam elengedni. Azt hittem megismétlődik, mert megint véreztem, de szerencsére nem így lett. Azt hittem soha nem fogom tudni elengedni, és nem tudom mikor volt az, hogy úgy tudtam rá gondolni, hogy nem már sírtam.:(
2/6 anonim válasza:
A vetélés után 3 hónappal kezdtünk újra próbálkozni. Addigra éreztem azt, hogy elengedtem. Gondolni gondolok rá (épp egy éve történt), de már elfogadtam, hogy valamiért ennek így kellett történnie.
3/6 anonim válasza:
nekem 3 hete történt. tegnap csináltunk egy kis elengedési rituálét, ahol elégettük az uh fotót is...azt hittem már nem fogok de sírtam :-(
úgy érzem egyre jobb idővel, de vannak pillanatok amikor nagyon befordulok.
elfogadtam hogy ez történt.
van egy kisfiam, nekem ő az aki ebből kiránt, értelmet ad az életnek és annak hogy előre nézzünk és újra próbálkozzunk.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem másfél hónapja volt műtéti úton kellett befejezni mert leállt a kicsi szíve viszont a vetélés nem indult be magától.
Még most is minden percben az eszemben van és sztem amíg élek sosem felejtem el.
Veled mi történt?
5/6 A kérdező kommentje:
2 hete rosszul éreztem magam, bementünk a kórházba és a babán már nem tudtak segíteni.. :( 2 évig küzdöttünk, hogy megfoganjon
2014. aug. 11. 20:26
6/6 anonim válasza:
Őszinte részvétem kedves kérdező. Sajnos nem idegen számomra amit érezhetsz. Én először 6 hetesen spontán vetéltem, aztán 12 hetesen leállt a babám szíve ezért műtéten kellett átesnem. Azóta született egy gyönyörű egészséges kislányom, most 19 hónapos de ha szóba kerülnek az elveszített babák a mai napig összeszorul a torkom. Már nem sírok ha beszélnem kell róla főleg a második rázott meg nem csak mert idősebb volt hanem mert az elsőt sikerült feldolgoznom lelkileg hogy talán beteg volt stb, de a másodiknál már volt szívhang láttuk mozogni a kis kezét lábàt...őt elveszíteni sokkal nehezebb volt. Aztán sokminden kiderült ami gond volt ( progeszteronhiány, inzulin rezisztencia, immunprobléma, trombózishajlam) így rengeteg gyógyszer segített hozzá ahhoz hogy most anya lehetek. Mint irtam feldolgozni ma sem sikerült a dolgot viszont rengeteget segít hogy itt van ez a kicsi lány. Remèlem hamarosan téged is kárpótol az élet egy csodaszép kisbabával aki enyhíti majd a fájdalmaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!