Köteles elengedni a vizsgálatokra?
Figyelt kérdés
Ha bejelentem a főnöknek h terhes vagyok akkor köteles ele gedni a vizsgálatokra?Vagy ezekre a napokra szabadságot kell kivennem?2014. jún. 27. 07:25
2/5 A kérdező kommentje:
Valamilyen igazolást kell vinnem hogy vizsgálaton/tanácsadáson jártam vahy elég szóban jeleznem?
2014. jún. 27. 07:35
3/5 anonim válasza:
kiskönyvedbe bele lesz írva minden egyes vizsgálat, vérvételnél előre megkapod a "beutalót" azt be tudod neki mutatni ha kekeckedne... :)
4/5 anonim válasza:
Nekem elég volt csak szóban jelezni, hogy erre vagy arra a vizsgálatra megyek. Nem kért semmi papírt.
5/5 anonim válasza:
Tőlem semmit nem kértek, még amikor bejelentettem a terhességet azt se kérték igazolni.
Köteles elengedni a kötelező vizsgálatokra, tőlem ezekre se kértek semmi igazolást, hogy tényleg ott jártam. Mondjuk én igyekeztem úgy tenni mindent, hogy lehetőleg munkaidőn kívül kelljen mennem, vagy kora reggel és akkor még 9-ig beértem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!