Miert nem tudom elengedni. 😢?
Nekem 2 eve volt missed ab. Meg most is sokat gondolok ra, pedig 39 hetes vagyok azota. Akkor az elso 8-9 honap borzalmas volt. Alandoan azon ragtam magam mi lett volna ha. Aztan szilveszter este kettesben voltunk a parommal es mintegy osszegeztuk az elmult evet. En valamiert kifakadtam, hogy nem latom rajta, hogy bantana a dolog. Majd szegenykem elsirta magat, hogy ot is ugyan ugy bantja a dolog. Szo szerint elsirtuk egymasnak mennyire rossz erzes volt, szoval kibeszeltuk magunkbol a dolgot. Utana sokkal jobb volt, hogy kibeszeltuk, megbeszeltuk a dolgokat.
Probald ki te is, beszelj rola valakinek. Sokat tud segiteni, ha nem tartod magadban.
Sajnálom a történteket!
nagyon nehéz ..gondolhatod mi hogy vagyunk lelkileg 20.hétben vesztettük el picikénket fél éve.
Nekem is pár éve októberben volt vetélésem, első terhesség. Még ilyenkor márciusban lazán rágódtam, szenvedtem, sírtam, félve vártam, hogy mi lesz májusban, amikor születnie kellett volna, nem tudtam túllépni. Aztán olvastam egy honlapon, hogy segíthet, ha elképzeljük, hogy babaként a kezünkben tartjuk, megöleljük. Mert ugye olyan nehéz túllépni egy olyan veszteségen, amit nem is tapasztaltunk meg emberi valójában. Elképzeltem, nagyon fájdalmas volt, de segített igazán megsiratni, és megváltozott bennem valami, el tudtam engedni. Áprilisban terhes lettem újra és született egy csodálatos kislányom. Úgy hiszem, azért jött össze akkor, mert addigra tettem túl magam az előzőn, addigra lettem nyitott újra igazán.
Bocs, hogy hosszú lettem, remélem sikerül túlleni rajta neked is!
Sajnálom!
2korai spontán vetélésem történt 10.--7hétben 3éve
Nem tudtunk mit tenni el kell fogadnunk nem tehetünk mást.De viszont az mai napig megvisel minket,dühít hogy nem kaptunk rá választ miért???nem volt benne baba egyik esetben.Sokat beszélgetünk róla nem éreztük elkell engednünk mert sajnos nem volt "kit elengednünk.Ne haragudj ez az én véleményem.Előre kell tekinteni újra próbálkozni
Nekem lehet az segített (bár nem biztos) hogy eltemettük a kicsit. 12 hetes volt, nevet is kapott.
Csinálhatnátok neki egy,, temetést" hátha az segítene elengedni a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!