Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miert nem tudom elengedni....

Miert nem tudom elengedni. 😢?

Figyelt kérdés
Sziasztok tavaly oktober elejen volt egy missed ab-om 9 hetesen ures petezsak miatt es nagyon megviselt engem es a ferjem is.Elso babank lett volna...azt hittem mostanra mar konnyebb lesz es le tudom zarni.De nem megy...mindig ott jarok h mar ennyi honapos lennek meg ilyenek..sokat sirok emiatt.Segitsetek kinek hogy sikerult ha csak egy picit is tultennid magat rajta?
2015. márc. 19. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éve volt de nem sikerült elengedni. Sajnálom.
2015. márc. 19. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Mert úgy tekintesz rá, mint emberi lényre, holott nem az volt. Nálunk is volt ilyen. Minket is megviselt. Viszont ezeknek általában van biológiai oka. A természet így oldotta meg a biológiai hibák kiküszöbölését, ami egyébként nem ritka. Majd a következő sikerül.
2015. márc. 19. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Második ha szerinted nem emberi lény akkor mégis mi a franc viselt meg? Hogy lehet ilyet mondani???
2015. márc. 19. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2 eve volt missed ab. Meg most is sokat gondolok ra, pedig 39 hetes vagyok azota. Akkor az elso 8-9 honap borzalmas volt. Alandoan azon ragtam magam mi lett volna ha. Aztan szilveszter este kettesben voltunk a parommal es mintegy osszegeztuk az elmult evet. En valamiert kifakadtam, hogy nem latom rajta, hogy bantana a dolog. Majd szegenykem elsirta magat, hogy ot is ugyan ugy bantja a dolog. Szo szerint elsirtuk egymasnak mennyire rossz erzes volt, szoval kibeszeltuk magunkbol a dolgot. Utana sokkal jobb volt, hogy kibeszeltuk, megbeszeltuk a dolgokat.

Probald ki te is, beszelj rola valakinek. Sokat tud segiteni, ha nem tartod magadban.

2015. márc. 19. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom a történteket!

nagyon nehéz ..gondolhatod mi hogy vagyunk lelkileg 20.hétben vesztettük el picikénket fél éve.

2015. márc. 19. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is pár éve októberben volt vetélésem, első terhesség. Még ilyenkor márciusban lazán rágódtam, szenvedtem, sírtam, félve vártam, hogy mi lesz májusban, amikor születnie kellett volna, nem tudtam túllépni. Aztán olvastam egy honlapon, hogy segíthet, ha elképzeljük, hogy babaként a kezünkben tartjuk, megöleljük. Mert ugye olyan nehéz túllépni egy olyan veszteségen, amit nem is tapasztaltunk meg emberi valójában. Elképzeltem, nagyon fájdalmas volt, de segített igazán megsiratni, és megváltozott bennem valami, el tudtam engedni. Áprilisban terhes lettem újra és született egy csodálatos kislányom. Úgy hiszem, azért jött össze akkor, mert addigra tettem túl magam az előzőn, addigra lettem nyitott újra igazán.

Bocs, hogy hosszú lettem, remélem sikerül túlleni rajta neked is!

2015. márc. 19. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

2korai spontán vetélésem történt 10.--7hétben 3éve

Nem tudtunk mit tenni el kell fogadnunk nem tehetünk mást.De viszont az mai napig megvisel minket,dühít hogy nem kaptunk rá választ miért???nem volt benne baba egyik esetben.Sokat beszélgetünk róla nem éreztük elkell engednünk mert sajnos nem volt "kit elengednünk.Ne haragudj ez az én véleményem.Előre kell tekinteni újra próbálkozni

2015. márc. 19. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem lehet az segített (bár nem biztos) hogy eltemettük a kicsit. 12 hetes volt, nevet is kapott.

Csinálhatnátok neki egy,, temetést" hátha az segítene elengedni a fájdalmat.

2015. márc. 19. 21:39
 9/11 anonim válasza:
Az én kislányom most lenne 5 hónapos ... :( A 34.terhességi héten halt meg a pocakomban ... Sosem fogom tudni elfogadni, hogy ez történt, minden napom " túlélés", minden nap megvívom a harcomat, hogy tovább tudjam csinálni, minden nap újra és újra fel kell állnom. De hiszem és tudom, hogy lesz még gyermekem, aki miatt a felhők mögül majd újra kisüt a nap ... A kislányunk pedig mindig is az első gyermekünk lesz és hálás vagyok Neki, hogy engem választott édesanyjának, ami egy örök kapocs / még ha fizikailag csak 34 hétig is lehettünk együtt /.
2015. márc. 20. 00:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom ami veletek történt!!:( Köszönöm szépen a biztató sorokat remélem hogy minél hamarabb túl leszünk ezen, és ha tiszta lappal indulunk akkor sikerülni fog egy újabb terhesség amiből már egészséges kisbabánk fog születni!
2015. márc. 20. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!