Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mit tegyek? Nem tudom feldolgozni

Mit tegyek? Nem tudom feldolgozni

Figyelt kérdés
Áprilisban még minden jó volt. Épp a terheléses cukor mérésére mentem volna de elkezdtem görcsölni. Kihívták a mentőt és bevittek a kórházba. 2 ujjnyira nyitva voltam. Próbálták vissza tartani de nem ment ezért 2014 április 17-én Megszületett a fiam. Egyből elvitték. Összesett a tüdeje :( nem tudom mit csináltam rosszul. Mondták hogy ne cigizzek de más is cigizett közben még se lett baja a gyerekének :( 16 évesen alig tudom feldolgozni. Azt mondják jobb is így mert ha túléli akkor beteg let volna :( Az ismerőseim közül rengetegnek lett most gyereke és egészségesek. Ezt kell látnom annyira szenvedek. Mit csináltam rosszul? Itt is az elobb olvastam hogy a velem egykorú csajnak gyereke van és mennyi mindent csinálnak én meg itt maradtam egyedül:( akivel ilyen történt hogy tudta feldolgozni? Adjatok tanácsot :(

2015. márc. 15. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vigyáztál?!?!Igazi kis ribi lehetsz,ha 14-15 évesen már kú@ogatsz!Baromira megérdemled a sorsodat!Olvasd már vissza ,amiket írtál!Buta,tanulatlan,tudatlan primitív kis lotyó vagy!Ennyi!
2015. márc. 18. 18:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam de nem vagyok se ri***nc se lot*yó. Szerintem a jelentését se tudod egyiknek se. Igen 15 évesen egy olyan gyerekkel aki azt mondta:szeret,én vagyok a mindene és soha nem hagy el. Ez addig a pillanatig látszott is míg el nem mondtam hogy terhes vagyok. Emiatt nem vagyok ri**nc. Nem a fél sulival csupán 1-el feküdtem le,de szeretetből.
2015. márc. 18. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Szívem,szeretetből nem fekszünk le senkivel!Szerelemből,bizalomból igen!Úgy látszik Anyukád is nagyot hibázott,hiszen nem tanította meg Neked,hogy 15 évesen nem hisszük el,hogy örökkön-örökké....ráadásul a szeretet nem elég a nemi kapcsolathoz.Attól féltél,hogy elhagy,ha nem teszed meg?!Nekem 4 gyerekem van(igen,egy az apjuk,és nem 16 évesen szültem az elsőt),a nagyobbak tisztában vannak a védekezés minden formájával(nemre való tekintet nélkül)és azzal is,mikor,milyen körülmények között "célszerű" ezt elkezdeni.És legfőképpen,hogy milyen érzelmi háttérrel....ám ennek az az alapja,hogy ŐSZINTÉN beszélünk egymással,és őszintén fordulhatnak hozzánk bármilyen kérdésük,aggodalmuk van.
2015. márc. 18. 23:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Szeretetre a szerelmet értettem. Nem. És elrudtam volna mondani de nem akartam ennyi
2015. márc. 19. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
jééézus te inkább ne szaporodj....
2015. márc. 24. 07:08
 16/16 anonim ***** válasza:

"csak nem vigyáztam rá."

meg úgy egyáltalán...gyerek ne neveljen gyereket.

2015. márc. 24. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!