Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mit tegyek? Nem tudom feldolgozni

Mit tegyek? Nem tudom feldolgozni

Figyelt kérdés
Áprilisban még minden jó volt. Épp a terheléses cukor mérésére mentem volna de elkezdtem görcsölni. Kihívták a mentőt és bevittek a kórházba. 2 ujjnyira nyitva voltam. Próbálták vissza tartani de nem ment ezért 2014 április 17-én Megszületett a fiam. Egyből elvitték. Összesett a tüdeje :( nem tudom mit csináltam rosszul. Mondták hogy ne cigizzek de más is cigizett közben még se lett baja a gyerekének :( 16 évesen alig tudom feldolgozni. Azt mondják jobb is így mert ha túléli akkor beteg let volna :( Az ismerőseim közül rengetegnek lett most gyereke és egészségesek. Ezt kell látnom annyira szenvedek. Mit csináltam rosszul? Itt is az elobb olvastam hogy a velem egykorú csajnak gyereke van és mennyi mindent csinálnak én meg itt maradtam egyedül:( akivel ilyen történt hogy tudta feldolgozni? Adjatok tanácsot :(

2015. márc. 15. 22:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%

Dohanyos anyukak gyermekei kisebb sullyal szulethetnek, valamint ido elott. Tekintve a korodat, az mar magaban riziko faktor, mivel 16 evesen tinedzser vagy. Tinedzser szulok gyermekei is kisebb sullyal szulethetnek, fejletlenek.

Tanacs kell?

Ne igyekezz ujra teherbe esni. Tapasztalatlan vagy, es tudatlan. Mas anyukak is dohanyoztak? Nekik szerencsejuk volt. Nagy felelotlenseg az, hogy terhesen cigiztel.

Keress fel egy pszichologust, mert gondolom, hogy most magadat fogod korholni (megjegyzem, jogosan).

A terhesseg nem jatek. Onnantol fogva, hogy megfogan a kicsi, egy masik lenyert leszunk felelosek. Nem veletlen, hogy a kezdetektol fogva igyekeznek az anyukak mindent megtenni a kicsi egeszsegeert.

Sok esetben, meg igy is elofordulhatnak szerencsetlensegek.

2015. márc. 16. 04:19
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Ha más kutba ugrik akkor te is???? Komolyan nem tudlak sajnálji... felelőtlen vagy nem kicsit nagyon.. aztán felőlem lenis pontozhatsz az sem érdekel.. tanulj kislány az való neked...
2015. márc. 16. 07:31
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Majdnem egy éve volt hogy hogy most írsz ki kérdést?
2015. márc. 16. 07:49
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Milyen tanácsot szeretnél? Jót feléd nem tudok írni, rosszat meg nem akarok, így csak annyit, hogy ha legközelebb terhes leszel, ne cigizz, mert attól, hogy más gyerekének nem lett baja, látod, a sajátodat bármikor elveszítheted. Kit érdekel más dohányos? A sajátoddal kellett volna törődni.
2015. márc. 16. 08:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen 1 éve. A hoxam egy csaj aki velem egykorú van gyereke neki mert lehet?
2015. márc. 16. 12:55
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Mert ő vigyázott rá!!!!! Kár ezen agyalni..
2015. márc. 16. 12:59
 7/16 A kérdező kommentje:
Ja de akkor is
2015. márc. 16. 14:03
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Nincs akkor is. Nem fogod fel a helyzetet, aminek lett egy következménye . Ennyi.
2015. márc. 16. 17:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu kérdés!Ha meg nem,akkor egy nagyon buta ember vagy!Talán olvass utána a dolgoknak....máskor ne bagózz,és nem kell 15 évesen felcsináltatni magad.Mert ha azt írod,hogy nem tudod feldolgozni 16 évesen,abból az következik,hogy az esemény bekövetkezésekor kb. 15 éves voltál.Egy gyerek szervezete nem feltétlen alkalmas egy baba kihordására.De hogy agyilag még annyira se vagy/voltál érett,az meg aztán 1000000%.
2015. márc. 18. 14:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem vágom mert kell minden kerdwsnek kamunak lennie csak mert valakinek nem tetszik. Nem felcsinaltattam magam csak nem vigyáztam. De a te IQ-d se sokkal tobb ;)
2015. márc. 18. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!