Szerintetek elvetéltem?

Figyelt kérdés
43 napra jött meg a havim, eleinte normálisnak tűnt, aztán erősödött. Ma a hatodik napon tartok és nem csak egy adag alvadt vér jött belőlem, de egy hatalmas, alvadt vérrel bevont, hosszú nyákszerű valami is távozott belőlem. A tesztek negatívok voltak, amikor csináltam. Ilyennel még sosem találkoztam, azért vagyok bizonytalan.
2015. febr. 21. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nehéz így megmondani, de nagyon valószínű. A terhességek egy jó része így végzi. Valaki észre sem veszi.
2015. febr. 21. 15:56
 2/12 anonim ***** válasza:
A tünetek alapján elképzelhető,de a tesztjeid viszont negatívak lettek... nemvárt előtt vagy után teszteltél ,és hány nappal?
2015. febr. 21. 16:07
 3/12 A kérdező kommentje:

Előtt is, után is, igaz a két teszt között három hét telt el.

Mindegy, köszönöm a válaszokat, a választ már sose tudom meg, csak tényleg ijesztő volt az a nagy darab valami.

2015. febr. 21. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm járt tán valahogy így. Megijedt és el is vitte megmutatni - rendesen megvizsgálták az sztk ügyeleten, ultrahang, vérvétel és azt mondták, nem volt terhes, hanem előfordul ritkán olyan, hogy egy (valószínűleg) peteérés nélküli hónapban szinte egyben lökődik le a méhnyálkahártya. Nála fogamzásgátló abbahagyása után történt.

De biztosabbat te is csak akkor fogsz tudni, ha dokihoz mégy.

2015. febr. 21. 16:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd elmegyek az orvoshoz, rákérdezek.
2015. febr. 21. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem is volt már ilyen, egyszer. én sem voltam terhes csak abban a hónapban valamiért így ürült ki a szervezetem. elképzelhető hogy nálad is ez volt.
2015. febr. 21. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindig rendszertelen volt a menzeszem, 18 és 45 nap között minden volt, néha hónapok kimaradtak. Amikor hosszú volt egy-egy ciklusom, nekem is ilyen volt, plusz még igen fájdalmas is. Bocs a gusztustalan részletekért, de volt, hogy egy lavór felett guggoltam, és abba jöttek ki hasonló klpletek. Nekem is megfordult a fejemben hasonló gondolat, de ahogy előttem is írják, a doki is azt mondta, ilyenkor valszeg peteérés sincs, vagy elmarad a tüszőrepedés, kisebb hormonzavar okozhatja, a nyálkahártya nagyon megvastagszik, egyszerre, hirtelen lökődik le.

(Azóta kiderült, hogy inzulin rezisztenciám van, (ja, már 2. típusú diabétesz), ez okozta a rendszertelen menzeszt, de ez egy másik történet)

2015. febr. 21. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ja és azért ilyen, mert ugye nem csak vért tartalmaz, hanem a nyálkahártya szöveteit is.
2015. febr. 21. 20:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Juj, ez nem hangzik biztatóan. :(
2015. febr. 22. 06:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Én vetélés napján mentem orvoshoz de már csak annyit tudott mondani ,hogy menstruáció szerű vérzést lát,és nagyobb a méhem. De biztos hogy terhes voltam,mert pozitívak voltak a tesztek és megvoltak a tüneteim is.
2015. febr. 22. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!