Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elveteltem ugye? Mi lehet a gond?

Elveteltem ugye? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Decemberbe volt egy vetelesem 6 hetesen nem fejlodott missed ab lett a vege. Azota a ciklusom 27től 30 naposak. Tegnap reggel (fel 6kor) szep halvany pozit teszteltem (1 nap keses utan) aztan 11 ora korul elkedtem pecsetelni,barnazni. Felhivtam az orvosom azt mondta hogy ha ma reggelre rendesen megjon akkor nincs ertelme bemenni. De mar tegnap este ota rendes mensim van ugyan olyan gorcsokkel. Ma eleg darabos volt es mar fel doboz tampon is elfogyott. 28 napra jott meg am a mensim tehat rendesen es ha a ciklus hosszat nezzuk akkor nem is kesett mert van mikor 30 napra jon. De most 27 re kellett volna. Hetfon megyek dokihoz miutan elmult.
2014. jún. 17. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen. Nagyon sajnálom!
2014. jún. 17. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom Veled vannak a gondolataim, próbáld meg úgy elfogadni, hogy jobb így mintha újból át kellett volna élni a befejezést. Van egy barátnőm többször járt így most van két szép egészséges gyermeke. Kevés vigasz tudom... sirasd el és hidd el hogy lesz még szép egészséges babád.
2014. jún. 20. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű, hogy igen. Sajnálom! :(
2014. jún. 21. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:
De szerintetek mitol? :( 20 eves vagyok. Lehet mar is hormon problemam lenne? Pl alacsony progeszteron?! :/ hetfon megyek am dokihoz. Es kerek hormon vizsgalatot. Ma mult el am teljesen a mensi. Olvastam hogy progi hiany okoz barnazast, mar a vart mensi elott akàr egy hettel,de nekem nincs is ilyen. Na m1 nem lehet igy talalgatni :/ hetfon doki. Es addig megyek az ügy erdekeben amig ki nem derül mi bajom lehet. Korhazba megyek ugy is (oda hiv mindig a nogyogyasz) van protekciom igy apolonő kent...
2014. jún. 21. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
mi újság??
2014. jún. 25. 23:57
 6/6 A kérdező kommentje:
voltam dokinál. nézett teljes vérképet ami hálistennek hibátlan lett (gondolom a gravidától :) ) 1 eltérés sincs benne. a béta HCG pedig 1 alatt volt és azt mondta h itt nincs és nem is volt terhesség nyugalom türelem és jönni fog a baba. kérdeztem h akkor mi volt ez a teszt és mondta hogy mikor én csináltam akkor már volt a vizeletbe vér és ha a teszt vérrel találkozik akkor + lesz, úgy hogy megnyugodtam és megfogadtam hogy nem tesztelek, ha nem jön meg akkor doki.
2014. jún. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!