Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Most akkor elvetéltem? Kétsége...

Most akkor elvetéltem? Kétségek közt vagyok!

Figyelt kérdés

Okt. 02.-án jött meg utóljára.

29.-én kellett volna megjönni de nem jött ezért csináltam egy tedztet ami halvány pozi lett. Aztán azon kívül még 2tesztet(2különbözőet) ami rá 2napra sokkal erősebb lett. Míg végül ma efy ClearBlue digitálisat is ami egyértelmű eredményt mutatott:Terhes és 4hetes mult.

Délutánra barnáztam és véreztem kissé,felhívtam a dokimat aki mondta mennyek be,megvizsgált és azt mondta semmit nem lát azon kívül,hogy a méhem tapintásra megfelel egy közel 5h terhességnek és a nyálkahártyám is vastag de semmi más nincs.

Mennyek vissza 2h mulva és rámnéz,hogy mi van.

Kérdésem: gyakorlatilag elvetéltem? Vagy nem is volt baba? De akkor mi az a sok teszt?!

2014. nov. 3. 20:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem vetéltél el. A barnázás gyakori a kimaradó menstruáció idején. A szervezeted emlékszik, hogy most kéne menstruálni.. :)

Azért nem látott még petezsákot, mert még korai a terhesség, nem mindig látszik, ha korán mész. Lehet, hogy az ultrahang készülék sem olyan jó felbontású.

Két hét múlva már szépen látszódni fog!

Minden jót!

2014. nov. 3. 20:23
 2/16 anonim ***** válasza:

szia! nem rég korai vetélésem volt, a doki ilyenkor még nem láthat babát. csak max egy fekete foltot, ami kicsi kell hogy legyen, az a petezsák...legtöbbször még annyira kicsi hogy üres- vagy annak látszik...

ha nem sokat barnázol és vérzel akkor megmarad...sajna ha elkezdesz mindennap barnázni és PIROS vér is jön akkor szinte tuti elmegy....főleg ha nem ad rá semmit a dokid...remélem csak "emlékező vérzésed" volt :)

2014. nov. 3. 20:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Reméljük nem vetéltél el, de a barnázás, sem a vérzés nem jó. Nem adott progeszteron pótlást, mert az ilyen esetben nem ártana. Reméljük a legjobbakat!
2014. nov. 3. 20:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megvan a baba! Ha nem görcsölsz és nem vérzel nagyon.drukkolok h minden rendben legyen.addig probálj megnyugodni
2014. nov. 3. 20:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Nos a baj az ott kezdődik,hogy most estére már erősen vérzek menszesz szerűen. :( :(
2014. nov. 3. 20:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor valószìnűleg nem tudott megtapadni. Sajnàlom
2014. nov. 3. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom.
2014. nov. 3. 22:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2014. nov. 3. 23:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál? Mármint a menzi szerű vérzés óta!! Sajnálom!!! Azért én még bízom a csodában, saját tapasztalat, hogy bár vérzik, közel sem biztos, hogy elmegy!! Én lepődtem emg a legjobban, hogy a 6 hetes vérzés után azt mondták elvetéltem, miközben 12 hetesen és 4 naposan egészségesen ficánkolt a lányom!!! Durva!! Minden esetre, ha elment a baba, akkor se add fel!!!! Nekem is ment el 9 hetesen, meg kellett műtsenek!!! Próbálj sokat pihenni, mindenképp szükséged lesz rá! Sok ölelést küldök!
2014. nov. 4. 13:07
 10/16 anonim ***** válasza:

lányvagyok2013 hogy vagy?Ti próbálkoztok már?Sikerült valamennyire eldolgoznod,hogy Angyalka lett?

Kérdező:BOCS az Off-ért!

2014. nov. 4. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!