Most akkor elvetéltem? Kétségek közt vagyok!
Figyelt kérdés
Okt. 02.-án jött meg utóljára.
29.-én kellett volna megjönni de nem jött ezért csináltam egy tedztet ami halvány pozi lett. Aztán azon kívül még 2tesztet(2különbözőet) ami rá 2napra sokkal erősebb lett. Míg végül ma efy ClearBlue digitálisat is ami egyértelmű eredményt mutatott:Terhes és 4hetes mult.
Délutánra barnáztam és véreztem kissé,felhívtam a dokimat aki mondta mennyek be,megvizsgált és azt mondta semmit nem lát azon kívül,hogy a méhem tapintásra megfelel egy közel 5h terhességnek és a nyálkahártyám is vastag de semmi más nincs.
Mennyek vissza 2h mulva és rámnéz,hogy mi van.
Kérdésem: gyakorlatilag elvetéltem? Vagy nem is volt baba? De akkor mi az a sok teszt?!
2014. nov. 3. 20:18
12/16 anonim válasza:
Nem tudom beszéltünk-e már, itt az oldalon! De minden esetre köszönöm a megszólítást! Szóval, 9 heteskénk után próbálkoztunk, amint lehetett! Fél év elteltével sikerült is! Mint már írtam ide a kérdezőnek, azt hittük elment a baba, de nem!! Végül mégis elment, de ez már egy teljesen másik történet... 20 hetesen és 5 naposan kellett világra hoznom a második Angyalomat, egészséges kislányunkat, Lilit! Hosszú és bonyolult kálvária a miénk! :/ Kérdésedre válaszolva!!! : még nem próbálkozunk, már lehetne, de még nem érzem késznek magam rá! Kérdező, te, hogy vagy? Aggódom érted!!!
13/16 anonim válasza:
Sajnálom....igen,Lilire gondoltam.Tudom,hogy 2 Angyalod van.A legjobbakat kívánom Neked/Nektek!
14/16 anonim válasza:
Köszönöm! Kívánok én is hasonló jókat nektek!
15/16 A kérdező kommentje:
lányvagyok2013 nagyon köszönöm hogy kérdezed de elment a baba. Igazából orvos még nem látott mert jövőhéten kell mennem,de a megcsinált teszt alapján már nincs semmi jele a terhességnek,teljesen negatív lett a teszt már 2 nap múlva.
2014. nov. 8. 21:21
16/16 anonim válasza:
Nagyon sajnálom kérdező! :( Sok erőt kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!