Elvetéltem, van okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy később nem lehet gyerekem. :( van itt valaki aki elvetélt és most terhes/ gyereke van?2014. júl. 31. 21:41
1/9 anonim válasza:
Én tavaly vetéltem, most 21 hetes terhes vagyok.
2/9 anonim válasza:
Első két terhességemben elvetéltem, utána született két egészséges gyermekem.
3/9 anonim válasza:
7* veteltem el ( nem tudni miert egeszsegesek vagyunk) most van egy 4 honapos kisfiam! Egeszseges es problemamentes volt a terhessegem! Ne add fel biztosan sikerulni fog neked is!
4/9 anonim válasza:
6 éve vetéltem, tavaly teherbe estem, de félidő után 4 héttel elhalt.
Nem adom fel, egyszer sikerülni fog élő babát is szülni, remélem.
5/9 anonim válasza:
Többször is hallottam már, hogy vetélés után nagyobb az esély arra, hogy egészséges gyermek szülessen. Ha elment, hát biztos oka volt, ami megmarad, az valószínűleg életképesebb, vagy nem tudom. Ha kétségeid vannak, azért menj el egy nőgyógyászhoz.
6/9 anonim válasza:
Utolsó! Egy fertőzés, és a legegészségesebb baba is elhal a magzatvíz fertőzöttsége miatt is, úgyhogy a tézised nem nagyon állja meg a helyét.
7/9 anonim válasza:
A statisztikák szerint minden 4. terhesség vetéléssel végződik. Engem anno ez a megállapítás, amit csak úgy hetykén odavetett a műtőasztalon az akkori dokim, valahogy nem tudott vigasztalni.. az már annál inkább, hogy azóta született két egészséges, gyönyörű kisfiam.
Nagyon sajnálom, hogy Te is átélted ezt, de ne is gondolj arra, hogy nem lehet többé gyermeked. Nagyon ritka, hogy hogy a vetélés közvetve vagy közvetlenül későbbi meddőséget okozna. Sajnos a természet nagyon szeszélyes, az emberi élet pedig hatalmas szerencse. Kívánok mielőbbi testi-lelki gyógyulást, és annyi gyerkőcöt, ahányat szeretnél!
8/9 anonim válasza:
ötödszöre sikerült a nővéremnek. most már tízennégyéves a keresztfiam
9/9 anonim válasza:
2013.05.16-án missed ab-m volt, 2013.08.23-án megtudtam, hogy 5 hetes terhes vagyok. A 4 hónapo egészséges kislányom az ágyában durmol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!