6 hetesen elvetéltem 1. terhesség. Már 4hetesen nem is dolgoztam. Lehet ez volt a baj hogy egész nap a babára görcsöltem. Most ha már próbálkozunk 10. hétig dolgozni akarok és nem gondolni rá annyit. Szerintetek?
hát nem tudom, mit dolgozol? ha fizikai munkát végzel esetleg tetesd át magad más munkakörbe amint kiderül a terhesség, legalább az első trimeszter végéig.
Ha ülőmunkát végzel, akkor nem hinném hogy attól vetéltél volna el. Sajnos nagyon gyakori a spontán vetélés (állítólag minden negyedik terhesség...) szokás mondani a természet szelektál, ha ismét összejön, csak gondolkodj pozitívan, nem baj ha a babón jár az agyad, de tudd hogy nem lesz semmi baj és nem is lesz.
Hány éves vagY? természetes teherbe esés? mióta próbálkoztok?
a 27 év nagyon jó kor, minden esélyed meg van arra hogy egészséges babád szülessen. Nem hinném, hogy bármi köze van a párod húgának hozzá.
Nem tudom hogy hányadik vetélés után néznek utána a dolognak, de látod, már most verd ki a fejedből a második vetélést :) ilyenre nem is szabad gondolni, tudom hogy nehéz, nem is tudom én hogyan dolgoznám fel az elsőt, de nagyon fontos a pozitív gondolkodás, a terhességed alatt millió dolgon fogsz aggódni, jobb ha most még lazítasz. minden rendben lesz.
Én úgy hallottam, hogy a Down-szindróma nem örökletes, teljesen függetlenül alakul ki.
Ha nem megerőltető munkát végzel, akkor nyugodtan lehet dolgozni, nem függ össze a kettő (én is dolgoztam a harmadikkal, irodában, ülő munkát, nem is igazán stresszes, sajnos mégis missed ab lett a vége a 11. héten). Az elsővel kiírt rögtön a doki (5 hetesen), mert 3 műszakban akksikat gyártottunk, ahol dolgoztam. Egészséges kislányom született.
A másodiknál pedig még csak 2 éves volt a lányom, otthon voltam és gondoskodtam közben az állandóan izgő-mozgó gyermekemről. Szerencsére ott is simán ment a terhesség.
Sajnos valóban "szelektál" a természet, többnyire nem is tudni, hogy miért történik a vetélés.
Ha nem megerolteto fizikailag a munkahelyed addig dolgozz amig szamodra kenyelmes es nem faraszto.
En irodai munkat vegzek es az elos terhessegem vetelessel vegzodott a 8-dik heten.
Utanna egeszseges kisfiam szuletett pedig dolgoztam egesszen a 36-dik hetig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!