6 hetesen elvetéltem 1. terhesség. Már 4hetesen nem is dolgoztam. Lehet ez volt a baj hogy egész nap a babára görcsöltem. Most ha már próbálkozunk 10. hétig dolgozni akarok és nem gondolni rá annyit. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 19:49
11/14 anonim válasza:
már a másik kérdésednél is válaszoltunk hogy nincs hozzá köze a down kornak. Az nem okoz vetélést. ha okozna akkor szerintd miért születik ennyi down-os baba???? Elhiszem hogy el vagy keseredve de értsd meg ez sajnos ygakori igy az eleján, minden második növel legalább egyszer elöfordul,a következö terhesség alatt sokkal kisebb rá az esély hogy gond legyen minthogy nem. Sok nönek akár a 3-4. terhessége végzödik vetéléssel ugyhogy elötte szült már több egészsges babát, sajnos ilyen a természetes szelektálódás. Kicsit olvass utána, nagyon gyakori, az még gyakoribb hogy nem is tudja meg soha a nö hogy megtermékenyült és elindult egy kis élet csak annnyira korán le is ment hogy észre sem veszi mert a menzesz megjön mivel a beágyazódás nem megy végbe. AZt mondják a megtermékenyülések kb 65%-a végzödik igy... ez azért egy meglepö tény de nekem is orvos mondta hogy igy van. Ezért mondják azt hogy jókor való együttlétből egészséges párnak kb 20% esélye van babára.
12/14 anonim válasza:
Nekem tavaly 9hetesen volt egy vetélésem.Dolgoztam.Idén januárba ujra teherbe estem de most nem dolgoztam vigyáztam magamra,még is ugyan abban a terhességi hétben elvetéltem.
13/14 anonim válasza:
10 heten elveteltem es dolgoztam 3 muszakban.
Aztan ujra terhes lettem a 36 heten ugyanott dolgoztam 4300g kisfiut szultem egy napot nem voltam betegallomanyba
14/14 anonim válasza:
Egeszsges kislanyom utan 3 vetelesem volt zsinorban es hosszas probalkozasom aran. 3iknal kertem genetikat es 15os koromoszoma rosszul osztodott. Utana kicsit feladtam a kisteso dogot, szerveztuk a nyaralsunkat, ugy voltam vele majd lombik program es utana jarunk nyarals utan vagy max leszek egy gyermekes anya. Um kicsit feladtam. Lehet h ez igy volt jo, h feladtam, mert a mutetem utan cask egyszer jot meg es utana posit teszteltem. Egeszseges kislanyom szuletett iden januarban. az orvosom nem indokolta h betegacsiban legyek, nem gorcsoltem nem vereztem, irodai munkat vegzek, es azt mondta nem ezen mulik. Kaptam progi potlast es hetente figyelt, es mondta barmi baj van akkor telefonaljak, ha faradtnak erzem magma szoljak es kiir. Szinte aloig voltam betegacsiban es igaz utolso heteket mar otthonrol dolgoztam feltett labakkal de en vegig dolgoztam a terhessegem, es egeszseges babom szuletett. Tenyleg nem ezen mulik. Sogornom most vesztette el a masodik babojat, es o egesz nap fekudt, szedte az ultrogestant, megneziumot, nem vezetett, kimelte magat maximalisan, megis begorcsolt es elment a baba, mutet sem kellett. Amikor meg tudtam h babas vagyok ujra nem nezegettem ennek a site-nak ilyen negative kerdeseit, sokaig fel sem jelentkeztem erre a site-ra nehogy felidezzek rossz emlekeket. Terhessegem alatt cask a babora fokuszaltam es igyekeztem minden rossz dolgot elhessegetni magamtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!