Már nem bírok várni, menni akarok ultrahangra 5 + 6 napos kismama vagyok, de mindenki azt mondja várjak?!
ma van rendelés,, 16 órától..már tülkön ülök mennék hogy tudjam ott van-e tényleg az a kis babuci , nem bírok várni még egy hetet.... :(((
TÜRELMETLEN VAGYOK
Én ilyen idősen mentem először,azt az orvos is megtudja már mondani,hogy érezhető-e a terhesség és,hogy a méhedben vagy kívül.
Miért vársz?
Azzal csak idegeskedel nem tesz jót.
Még sokat a doki sem lát,nincs szívhang és csak egy aprócska csíkocska látszik,de néhány infót adni tud és te is megnyugszol,hogy megtetted legelső lépésedet az anyukaság hatalmas világába.:)
Nekem 5+6 hetesen csak szikhólyag látszott, más nem, se szívhang se semmi, és nagyon csalódott voltam, rá is paráztam rendesen, hogy baj van.
Ebből okulva, a többi terhességemnél a 7. hét után mentem csak orvoshoz.
Figyelj, ha úgy gondolod, menj el ma az orvoshoz, de ígérd meg, hogy nem parázol, ha még nem lesz szívhang!!
Nyugodtan elmehetsz, ártani nem fog.
Azért szoktak/érdemes várni, mert így kb 2 hét múlva megint el kell menned, hogy a szívhangot is hallani lehessen.
Szia! Már én is alig vártam, hogy mehessek az első vizsgálatra, ami ma végre megtörtént (-:! 6 hetes 3 napos terhességet írtak le, gravid uterusban élő embryo látható, CRL:6 mm és hallottam a kis pocaklakóm szívhangját! Érdemes volt várni! Nagyon boldog voltam! (A nőgyógyászom előtte csinált cytológiai és manuális vizsgálatot is.)
Szóval, légy türelmes, élvezd a babavárást, biztosan ott van a kis pocaklakó a hasadban, ha pozitívat teszteltél.
jaj.. na jól van akkor várok..
tudom én is hogy nem valószinű hogy lesz szívhang,meg ilyesmi de már olyan türelmetlen vagyok.
egyébként 22-ére van időpontom jövőhét csütörtök.
de hol van az még?!!!!
de lehet hogy megemberelem magam és várok türelmesen.
igaz, de legalább tudnám hogy tényleg van ott vki,
bár akkor meg idegrohamot kapnék hogy miért nincs még szívhang,,
de azért előfordult már hogy ilyen korán volt már pulzálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!