Valószínű, hogy babám lesz. Nem akarok Jászberényben szülni, de nem vagyok ismerős Szolnokon se. A hetényit ajánlják, egyszer már voltam magánrendelésen Emődi dr. Úrnál? Szerintetek milyen orvos? Ha hozzá járok terhesség alatt, kötelező nála szülni?
Én is azt kérdezem, h miért nem akarsz Berényben szülni?
Én Zrupkó dokinál szültem, a szülésznőm pedig egy tünemény volt.
A jászberényi szülésszetet senkinek nem ajánlom!!!!
Szinte egy doki sincs normális. Pénzéhes szakbarbárok!
Annyi pénzt kérnek mint ha pesten szülnél!
1. Rokonoknál babát vártak, nem jött meg... bement a kórházba, közölték vele, hogy cysta, műtik. Otthon csinált egy tesztet, pozitív lett. Pestre mentek és az ottani doki megnyugtatta, hogy minden ok, cysta nincs, egészséges magzaat van!
2. Kismama bevérzett, éjszaka ügyeleten közölték vele, hogy meghaalt a baba. Holnap megműtik, meg kell szülni. Férje nem hagyta annyiban, átmentek Ceglédre ügyeletre, ott meg mondták, hogy él a magzat, minden rendben van, csak feküdni és pihenni kell!
3. Egészséges kismama, egészsséges magzat. Félrediagnosztizálás miatt vénás gyógyszert kapott a kismama, belehalt a baba és majdnem az anyuka is.
Azon a héten 5 kisbaba halt meg!
Közben folyamatosan műhiba perek, az egyik most jött vissza az eltiltából egy per után.
Mindez fél év alatt!
SZOLNOK: Nővérem a hetényiben szült, kívülről lepukkantnak tűnik, de jól felszerelt és jó orvosok vannak, és nem pénzéhesek!
Nézd, én mint írtam, 9 hónapja itt szültem. Az orvosom nem is mondott árat, annyit adtunk, amennyit gondoltunk. 1 doki van aki megmondja mennyit kér, nem ahhoz kell menni.
Az osztály jól felszerelt, a személyzettel semmi probléma nem volt, sőt. Nincs olyan kórház, amelyikkel mindenki meg lenne elégedve. Én SAJÁT tapasztalat (nem rokon, ismerős, hallomás) alapján továbbra is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!