Elvetéltem? Vagy nemis voltam terhes?
tudnám minek szexel az, aki amenzesszel sincs tisztában
ha 2 napja szexeltél, akkor még akkor se lennél terhes, ha véletlenül azonnal megtermékenyül volna egy petesejted, mivel terhes akkor vagy, ha beágyazódás is van, ez akár 8-10 nappal a szex után is lehet
a menstruáció meg méhnyálkahártya leválása, vagyis a darabok nem a véred volt
a darabos vérzést nagy bajokat is jelenthet..nézz utána
amúgy meg lehetsz terhes nyugi, hacsak ne adj isten nem vagy miómás, vagy akármi
Rosszul fogalmaztam, szinte 0 az esély arra hogy spermát tartalmazott az előváladéka, vagyis legalábbis élőt nem.
Akkor szerinted nem vagyok terhes , nemis voltam, és ettől az alkalomtól nem is leszek??
Jaj, kislány, te kevesebbet tudsz, mint egy 6.-os, aki tegnap lett felvilágosítva.....nektek nem szexelni kell, hanem tanulni, de jó sokat!
A menstruációd előtt 9 nappal szexeltél, a menstruációd meg megjött rendesen. Mi a probléma? Nem vagy terhes.
A darabokra meg nehogy már azt hidd, h az a baba, egy pár napos embrió még csak 2mm.
A darabok a véredben a leváló méhnyálkahártyád, ez normális.
Attól az alkalomtól már nem lehetsz terhes, hiszen megjött, új ciklus indult, minden újrakezdődött a testedben. A méhnyálkahártyád levált és kiürült, most majd újranő és pár nap után megvastagszik, közben megérik egy új petesejted és megtermékenyíthetővé válik a ciklusod közepe tájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!