Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elhalt a magzatom a mai 12 hetes genetikai ultrahangon derült ki. Megállt a fejlődésben, kb.7 hetesnek felel meg. Hazaértem és az előbb elkezdtem barnázni és már tegnap este éjjel is nagyon erősen szédültem, szédülök. Keddre írta ki az orvosom a műtétet. Mi várható a hétvégén? Bent maradhat a magzat még 3 napig?
2014. nov. 28. 16:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tegnap délelőtt eleredt a vér. Sürgősségivel műtöttek, addigra kitágultam, perces tolófájásokkal vittek be. Ez lett a vége. Mind fizikailag, lelkileg még inkább megviselt. Az 5 évesem.meg végig ott volt míg a mentő el nem vitt. Nem így terveztük :(
2014. nov. 30. 06:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ezt borzasztó lehetett átélni... de sajnos a természet így oldja meg. Kilökte volna magától...:(( A műtét azért kell, hogy ne maradjon benn semmi magzati részecske és ne legyen gond a következő terhességgel.

Nagyon szorítok, hogy mihamarabb újra várandós legyél és ha elfelejteni nem is, de megkönnyebbülni tudjál utána.

2014. nov. 30. 13:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az együttérzést, én is minden jót kívánok nektek!
2014. nov. 30. 15:22
 14/16 A kérdező kommentje:
A baba már otthon távozott, műtét előtt ultrahangoztak, magzatnak nyoma sem volt, a műtétet a vérzés elállítása miatt kellett megcsinálni és hogy a fájások, görcsök elmúljanak mihamarabb. Terhességre egyelőre nem gondolok, nekem hosszabb idő kell ezt feldogozni. Az első szülésem után évekig nem vágytam babára, mert nagyon rossz emlék élt bennem. Aztàn 14 év telt el és megszületett a kisfiam, gyors, laza fájdalom mentes szüléssel. Már nagyon vágytunk a kistesóra, mikor jött a baj, műteni kell a méhszájat. Sajnos rossz szövettan jött vissza. 2 év szünet, 3 havonta ellenőrzés. Utána gyógyulttá nyilvánítottak, majd menstruációs zavarok miatt megint műtöttek idén májusban. Szeptemberben teherbe estem és ilyen vége lett. Nem vagyok már fiatal, nagyon szeretnénk a babát és bízom benne egy év múlva újra visszatér a vágyam, de most picit még depizek. Én őt akartam nagyon. :(
2014. nov. 30. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Ó, de sajnállak! Tudom mit érzel. :( Mi 22 hetesen veszítettük el a babánkat. A legszörnyűbb az volt, hogy meg kellett szülnöm a halott kislányunkat, miközben a szomszédos szülőszobákban hallottam, ahogy az éppen felsíró kisbabák. :(

Gyors gyógyulást kívánok a testednek és a lelkednek is!

2014. nov. 30. 18:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűen felfoghatalan..ez a sok tragédia, betegség stb.. szörnyű dolgokat kell átélnünk. Mégegyszer köszönöm az együttérzést! Puszillak bennetek!
2014. nov. 30. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!