Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elhalt a magzatom a mai 12 hetes genetikai ultrahangon derült ki. Megállt a fejlődésben, kb.7 hetesnek felel meg. Hazaértem és az előbb elkezdtem barnázni és már tegnap este éjjel is nagyon erősen szédültem, szédülök. Keddre írta ki az orvosom a műtétet. Mi várható a hétvégén? Bent maradhat a magzat még 3 napig?
2014. nov. 28. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Menj ügyeletre a kórházba azonnal. Nehogy mérgezésed legyen.
2014. nov. 28. 16:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Keddre?? Szerintem is menj ügyeletre. Kitartás!!
2014. nov. 28. 16:40
 3/16 anonim ***** válasza:
En is igy jartam tavaly, 11 hetesen mentem a dokihoz, penteken adott idopontot kovetketzo het keddjere. Azt mondta, ha barmi van azonnal hivjam fel, akar az ejszaka kozepen. Szerintem te is tedd ezt. Azonnal hivd fel az orvosadat. O megmondja hova menj es mikor. Lehet hiaba mesz az ugyeletre, inkabb hagyd ki a felrsleges koroket es beszelj az orvosoddal! O ugyis azt fogja kerdeuzni, hogy miert nem ot hivtad!
2014. nov. 28. 17:50
 4/16 A kérdező kommentje:
A mobilján nem értem el, felhívtam a kórházat, ügyel egész hétvégén és nem tudták a telefonhoz hívni, de majd még próbálkozom. a hölgy azt mondta erősebb vérzéssel menjek be vagy, ha rosszabbodik a szédülés. Neked történt valami azon a hétvégén? Sajnálom hogy ilyet kell egy anyának átélni. Van már két gyermekem, de ez szörnyű érzés :(
2014. nov. 28. 18:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem nem volt semmi problémám. Csak lelkileg voltam padlón, ráadásként ez pont húsvét hétvégén volt és még rokonok is voltak nálunk. Azért kaptam keddre az időpontot. Nagyon rossz volt, hogy azon a kedden a műtét időpontjában a genetikai uh-n lett volna a helyem.
2014. nov. 28. 18:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Őszintén sajnálom. Én is ezt érzem. Itt van mellettem a lelkem boldogságom, 5 éves kisfiam és nem lesz kistesója :(
2014. nov. 28. 22:05
 7/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, és részvétem! :(

Nekem is egy 5 éves kisfiam van és neki se lesz (most) kistesója. Januárra vártuk volna, de 22 hetesen meghalt a méhemben. Utána meg kellett szülnöm Őt...:(

Kitartás és gyógyulást a lelkednek!

Ha vérzel, akkor siess a kórházba!

2014. nov. 28. 22:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Mára elkezdtem vérezni, de azt mondta a doki nincs jelentősége. Menstruációs vérzés lehet, ha nagyon erős akkor menjek kórházba.
2014. nov. 29. 07:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem múlt héten kellett műszeresen befejezni a terhességet.

Amikor megtudtam 8 hetes volt én másnapra kaptam időpontot,de azt mondták csak akkor menjek előbb ha eszméletlen sok vér öntene el,ellenkező esetben meglehet várni a kiírt műtét időpontját.

Egyébként nekem is van egy évesem:)

Sajnálom:(

2014. nov. 29. 09:41
 10/16 anonim ***** válasza:
*5 ÉVESEM
2014. nov. 29. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!