Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 2 napja kevésbé vagyok fáradt,...

2 napja kevésbé vagyok fáradt, nem kell délben aludnom, tegnap pedig elmúlt a hányingerem, elveszthettem a babát?

Figyelt kérdés
Még csak 10 napja derült ki, hogy terhes vagyok. Azóta hányingerem volt és szorulásom, most inkább hígabb. 2 napja többen mondják, kérdezik, hogy miért vagyok ilyen agresszív. Pár napja sokat sírok. Vérzés, barnázas nem volt. Tegnap nagyobb mennyiségű folyásom volt. Ez már tuti vetélés lesz vagy missed ab?
ma 07:40
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy. A tünetek jönnek-mennek.
ma 07:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezek semmit nem jelentenek. Nekem nem voltak rosszulléteim, de a végéig álomkóros voltam, viszont voltak ilyen szempontból jobb napok. Szorulásom is volt, nagyon durva, nem emlékszem meddig, de az első trimeszterben tuti. Abban is volt szünet. Én olyankor örültem, mert azt hittem, elmúlt végre.
ma 08:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes vagy? Én az első 12 hétben végig rosszul voltam, utána kezdtek csak enyhülni a tünetek.
ma 08:18
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
ma 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent. Sőt, sokszor vetélés után is megmaradnak még a tünetek, amíg a hcg ki nem ürül
ma 10:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Kb 6 hetes vagyok, tegnap napközben még hányingerem volt, este már nem és azóta sem. Se tegnap, se tegnapelőtt nem aludtam délben. Fáradt vagyok, de nem tudok aludni. Fázok nagyon, eddig melegem volt. Pár napja sírok. Pénteken megyek ultrahangra, de sejtem előre, hogy mi lesz. :(
ma 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Mégis mi lenne? Vagy azt hitted, egész terhesség alatt hányni fogsz?

Nekem pozitív teszt után kb 3 napig volt ez, amit írsz, utána meg kb semmi tünet szülésig.

Nem is értem, hogy jut eszedbe egyáltalán, hogy ez azt jelenti, hogy elment a baba.

ma 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Semmit nem jelent, hogy enyhültek a tüneteid. Nagyon hosszú lesz ez a terhesség, ha már most ilyeneken kattogsz
ma 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem abszolut nem volt semmilyen terhessegi vackom

Nem feltetlen kell h vegig hanyas vagy faradsag legyen vagy mas.

ma 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:

1 hányingerem vagy émelygésem se volt.

Kérdező, jobban utánaolvashattál volna a terhességi tüneteknek. Sokunknak egyáltalán nem volt tünete.

Akinek van,annak se biztos, hogy marad.

ma 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!