Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mi van, ha nem megyek el...

Mi van, ha nem megyek el missed ab műtét utáni kontrollra, szépen hamar elmúlt a vérzés, nem fáj sehol, így lehet baj?

Figyelt kérdés
okt. 27. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Lehet. De a te dolgod, vegulis ha nem feltétlenül akarsz gyereket, max nem lesz több valami szövődmény miatt
okt. 27. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen szövődmények lehetnek, amiknek nincsenek jelei, amit nem érzel?
okt. 27. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egy szövetszál maradt vissza ami lassan, de fejlődött. Akár olyan fertőzést is kaphatsz, hogy kivehetik a méhedet.
okt. 27. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Műtét után hány héttel mentél vissza kontrollra?
okt. 27. 18:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Újra kellett műteni? Nem volt semmi tüneted?
okt. 27. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Lehet, nem kivsi

Tényleg ekkora dolog egy ellenőrzés??

okt. 27. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

2020ban volt a covid alatt missed ab műtétem.

Nálunk 2 hét után telefonon fel kellett hívni a nőgyógyászatot, tettek fel pár kérdést és ez volt a kontroll. Megyei oktató kórház... Szóval nem mucsajröcsögei kis sztk.

Akkor azt mondták, hogy ha addigra elmúlt a vérzés, negatív a teszt, semmi panasz, akkor sikeres volt a műtét.

(Rá 1 hónapra pozitívat teszteltem, azóta 3 éves a lányom)

okt. 27. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
22%
En nem mentem. Annyira magam alatt voltam, hogy nem is emlekeztem ra, hogy mondtak volna, hogy kell. Aztan amikor rakszuresre mentem, kerdezte az orvos, hogy ugyan biza miert nem mentem vissza kontrollra, en csak lestem ki a fejembol, nem ertettem a kerdest. Szerencsere nem volt semmi gond, hamarosan ismet terhes lettem, nemsokara 5 eves lesz a kisfiam :)
okt. 27. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!