Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik missed ab utáni...

Mi történik missed ab utáni első kontrollvizsgálaton? Ma megyek missed ab utáni kontrollra. Pontosan négy hete volt a műtétem. A terhességem sajnos 6 hetesen elhalt, amit nagyon nehezen dolgoztunk fel.

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy megtörtént veled is ez a szörnyűség! Fel a fejjel! A következő babáddal semmilyen gond nem lesz! Mielőbbi pozitív tesztet és egészséges kisbabát kívánok neked!

Nekem spontán indult meg a vetélés. :-(

Volt UH 3 héttel a missed ab. után, bár amiatt mert úgy volt, hogy méhen kívüli, mert nem sok magzati szövet volt a küretben! Szerencsére nem az volt! Meg megvizsgált a doki és vett kenetet (a rákszűréshez), bár azt én kértem!

Mi ettől a hónaptól próbálkozhatunk újra, 3 menzit javasolt várni, és 4-6 hétig tilos a házasélet. Mi még mindig nem dolgoztuk fel teljesen, de nem is lehet! Nekünk 2. baba lett volna, a lányunk 2,5 éves, és vele semmilyen gond nem volt a terhesség során, császárral született! Nagyon bízom benne, hogy ebben a hónapban megfogan a mi picikénk! :-)

2012. júl. 12. 14:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta, hogy minden rendben van velem, két hónap múlva (egy már letelt a háromból) újra próbálkozhatunk. Teljes szívemből remélem, hogy sikerülni fog a következő kisbaba. Nagyon várjuk már, vele lesz teljes a családunk. :) Mindenkinek sok sikert és csodálatos babákat kívánok!
2012. júl. 13. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta? Kérdezőnek és 1. válaszolónak összejött azóta a baba?
okt. 27. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!