Február 7.én spontán elveteltem sajnos minden kiürült magától voltam dokinal is mindent rendben talált 10.ig véreztem még de azóta elmúlt voltunk együtt párommal védekezés nélkül de 2 napja újra vérzem,barnázom fájdalommentesen Ez vajon normális?
Sajnos erre itt senki sem fog tudni választ adni, tekintve hogy nem látunk beléd.
Nem lehet, hogy menstruálsz?!
De a helyedben elmennék egy ultrahangra mindenképp.
7.én elment sajnos hiába kaptam utrogestant dokitol szedtem de valószínű vagy késő volt vagy nem az lehetett a probléma és 10.ig vereztem aztán elmúlt nem jött már semmi egészen tegnapig
17.én voltam dokinal hüvelyi ultrahangos is csinált azt mondta szépen kiürült minden magától nem kell sem gyógyszeres kezelés sem pedig műtéti beavatkozás.
Vérzés elmúlta után rá 3 napra voltunk együtt a párommal és akkor nem volt semmi gond
Aztán tegnap előtt este újra voltunk együtt védekezés nélkül aztán reggel már úgy keltem hogy gyenge vérzés volt aztán pedig barnazas ma pedig újra vérzés.
Azt nem gondolnám hogy esetleg a párom felsertett volna valamit mivel elég gyengéd volt.
Ez normális lehet így megint verzek mikor 11 napja “múlt” el?
Mivel a dokibazt mondta kitisztultál, én nem hinném, hogy bármi baj lenne.
De egy dokinak lehet jobban hinnék, mint a gyakorin bárkinek.
Március 4.re vártam
De gondolom tényleg valószínű hogy a hormonok bekavartak a terhesség miatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!