A baratomnak megengedtem hogy ovszernelkul betegye. Kb 1 percig hagytam utana mar szoltam neki hogy vegye ki,semmi nem történt…(?)
Viszont kicsit félek hogy így teherbe lehet e esni…?
Tudom hogy a paliknal az előnedvben is vannak spermiumok.
De a baratomnak nem jott semmi elo valadek.
Tudom hülye vagyok hogy igy csinaljuk, de ha lefekszem vele nyilvan akkor hasznalunk gumit.
Csak kiakartam probalni guminelkul
A válaszolók kicsit eltúlozzák, hogy tanulj belőle és többet ne csinálj ilyet. Ebben igazuk is van. De azért a valóság az, hogy elenyésző az így teherbe esők száma. Igen, esély van rá, de nem olyan sok, mint amennyire itt paráztatnak.
A ciklusod melyik részében volt egyébként?
Elég nagy butaság volt az az 1 perc is, ha gond lenne a baba. Az előváladék egy folyadék, ami arra van, hogy tisztítsa meg az utat a spermiumoknak. Tartalmazhat korábbról spermát és a férfiak nem érzik, amikor jön.
Mikor történt az eset?
Gyengébbek kedvéért a kérdező esetére a megszakítás tökéletes alkalmazása vonatkozik. Konkrétan kevesebb, mint fele akkora esélye volt teherbe esni, mint "tipikus óvszerhasználat" esetén.
Nagyon nem ez a megfelelő módszer gyereket egyáltalán nem tervező fiatal lányoknak. Van esély terhességre így is, ha pont ő az a sok százezerből, aki terhes lesz egy ilyenből, akkor nem vigasztaló, hogy kicsi esélye volt. De! Hiába pontoztok le, a tény, az tény marad. Nem esnek ennyitől teherbe tömegesen nők egyetlen alkalommal. Előfordul nagyon RITKÁN. Szóval nyugodtan pontozzatok le, ha jól esik, de attól meg ez az igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!