Baj lehet ebből?

Figyelt kérdés
Tehát holnap nem kene megjonnie ,babát szeretnénk ,mai nap nem volt semmi mensi jellegű fájdalmam ,de tudom hogy holnap meg lehetnek ,viszont ma aktus volt a barátommal nemrég,és felek hogy emiatt talán a beagyazodast mármint ha beagyazodasi időbe vagyok akkor baj lehet a mai aktusbol,segítsetek ugye nem baj ha ma volt aktus? Nagyon parazok hogy emiatt talán baj lehet..nem volt meg babám szóval ezért nem tudom

tegnap 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy baj. Ha holnap kellene megjönnie, már lezajlott a beágyazódás amúgy is.
tegnap 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Drukkolok! :)

Nem lesz baj! :)

tegnap 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!! Megnyugtattal! Mondjuk azt sem biztos hogy babát várok,igazából felek bele élni magam,mert le kestem az ovurol de csak számolom úgy tudom,lehet hamarabb volt vagy talán később,viszont van pár jelem,hogy babát várhatók,ilyenkor már szenvedni szoktam,pár napja volt nagyon erős szurkalos a hasamba meg gorcsok,sőt a melleimen ilyen Fehér pöttyök mint a pattanás olyasmi dolgok jöttök ki,a mellbimbom körül ,bizakodók abba hogy hogy ezek talán jelentenek valamit,viszont nem szomorkodok ha meg sem,mert meg holnap megnőhet,de ha meg sem,akkor féltem hogy a mai aktusbol baj lehet,köszönöm a válaszod nagyon megnyugodtam azért !!
tegnap 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek semmi köze terhességhez. A beágyazódást pedig a legvadabb együttlét sem befolyásolja.
tegnap 21:12
 5/7 A kérdező kommentje:
En oda írtam hogy reménykedem hogy ezek lehetnek tünetek ,hiszen láttam pár ember így vette észre hogy terhes. En sose tapasztaltam meg ilyet magamon,szóval remény!☺️
tegnap 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Jaj! Remény az van, de addig is, amíg kiderül, felváltva lapozgasd a nyelvtan és a biosz könyved😁
ma 01:08
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Egy normális pár nem csak (a vélt) ovukor van együtt, hanem folyamatosan, ha ez gondot okozna, akkor kb. csak azokban a családokban születne gyerek, ahol pont nem kéne 😀
ma 01:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!