Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ti nem gondoltatok még erre?

Ti nem gondoltatok még erre?

Figyelt kérdés
Múlthéten missed ab-om volt.Borzasztóan kivagyok,nagyon akartuk Őt!A kórházban rengeteg nővel találkoztam,aki ugyanígy járt.Volt olyan aki a nyolcadik(!!!!)missed abon volt!A magzatnak csak úgy leáll a szive?Én ezt nem értem.Mit etetnek velünk?A terhesvitaminokban lenne valami?Ezek után hogy lehet majd nyugodtan kihordani a következő babát?A 9 hónap csupa aggódás lesz,nehogy megint baj legyen.Már előre félek!
2014. aug. 6. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Miért kell összeesküvés elméleteket gyártani? Régen is volt ilyen
2014. aug. 6. 07:41
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

A gyereknek NEM leáll a szive, hanem nem is kezd el müködni.

Ez igen gyakori dolog, a megtermékenyített petesejtek 2/3-a nem életképes, ezért pár hetesen elhal. Ez nem genetikai rendellenesség, hanem természetes szórás.

Régebben is volt ilyen, csak akkor nem volt otthoni teszt, meg nem voltak a nök ennyire rágörcsölve a terhesség témára.

Ha valakivel ez történt, akkor általában elintézte azzal, hoyg késett a menzesze, vagy egy hónapot kimaradt valamiért, és egyáltalán nem is tudta, hogy terhes volt.

Ma meg minden nö már a menzesz kimaradása elött tesztel, így olyan korai terhességeket is megtud, amiröl egyébként - teszt nélkül - fogalma sem lenne.

AZ meg, hogy "elöre félsz" a következötöl, csak elösegíti a vetélést, mert a stressz éppenhogy elösegíti azt.

2014. aug. 6. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

[link]

ez pont egy tegnapi cikk

De ha belegondolsz, ott a sok gyógyszer, hormon ami az emberek szervezetéből az ivóvízbe ürül, a sok génkezelt/permetezett zöldség, gyümölcs amiket eszünk, meg ki tudja tényleg miket művelnek velünk... :(

2014. aug. 6. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Ezelőtt 30-40 évvel is voltak ilyenek, sőt... Akkor kezdték használni a borzasztó sok hormont tartalmazó fogamzásgátlókat. Az én anyukámnak is összesen 5 missed ab volt, meg két kb középidős. Mégis lett 3 egészséges gyereke. Nem egy lélekemelő dolog, az biztos, de nem kell tényleg összeesküvés elméletet belelátni.
2014. aug. 6. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Az összeesküvés-elmélet szép dolog, de maradjon a prolik kiváltsága hinni bennük, rendben?:))

Szerinted a terhesvitaminokban van valami, ami megöli a magzatot? és a többit miért nem öli meg?:)

Vagy a nőkben van a hiba (pl. kezeletlen inzulinrezisztencia, stresszes életmód, bármi) vagy pedig lehet a véletlenek sorozata is. Ahogy te is írod, előre attól félsz, hogy meghal a következő is...szóval a stressz, és az önbeteljesítő jóslat!

2014. aug. 6. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy a vitaminokban lenne bármi is, de én nem szedtem. Egyen mindenki változatosan aki teheti és akkor meg van a vitaminpótlás. Ha azt hiszed, hogy csak 9 hónapig tart az aggódás, akkor tévúton jársz. Egész életedben aggódni fogsz érte. Mindig lesz vmi amin lehet idegeskedni, de ha nem tudsz megszabadulni a rossz gondolatoktól, akkor megkeseredett ember leszel, pedig a célunk itt a Földön a boldogság lenne. Kisfiam egy elég gyakori veleszületett veserendellenességgel jött a világra. Folyamatosan gyógyszerezni kell, ottlebeg felettünk az, hogy bármikor megint kórházba kerülhet, sajnos műteni is kell, de az orvos mondta jól: "Anyuka, éljék a normális életüket, a gyerek ne érezze a folyamatos feszültséget. Ne okold magad! Ne stresszelj! Tanulj meg ezután is normálisan élni, gyászold meg és engedd el, hogy jöhessen a következő! A testvérkéje fentről fog vigyázni ràtok! A legjobbakat!
2014. aug. 7. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sajnálom! 2. válaszoló! Nincs igazad!! Igenis leáll a szíve!!! :( Nekem is volt missed ab-om! Amit usg-vel igazoltak! Ez bizony méhen belüli elhalás!!! :( Nekem a Babám a 9. hétig fejlődött, SZÍVE is vert!!!! Aztán megszűnt minden remény, már nem dobogott a szíve, már nem fejlődött tovább! :( Kérdező! Én is gondoltam már a gyógyszerekre, mert vannak orvosok, akik nem pártolják...nyilván joggal! Én is szedtem... És nyilván félsz a következő terhességtől, én is féltem... 20. hétig hordtam őt...majd vége lett :( !! Nem, nem az aggódás miatt!! Ez baromság!!!! Nekem cisztáim voltak a lepényemen! A babám, aki kislány, egészséges volt! A lepényem is normális volt! Az orvosok is úgy álltak hozzá, hogy ott a ciszta, nem lehet mit tenni...ez vagy felszívódik, vagy durran... Nekem durrant! :( Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak!!! Nem is értem..hova lett az emberség az emberekből?? :( Ne add fel! Én sem teszem! Küzdjünk, és nekünk is lesz még Babánk!!!! Ölellek! :)
2014. aug. 7. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

Miért kell lepontozni azt, aki nem hisz az összeesküvés elméletben. Nekem nem volt vetélesem, pedig szedtem vitaminokat, hipermarketből szerzem be a kaját stb.

Nagyon sajnálom azokat, akik elvesztik a babáikat, de ezért általában nem kell felelősöket keresni.

Régen is sok vetélés volt, még a nagymamáink korában is rentgeteg. A háborúk alatt, a járványok idején, vagy csak úgy. Mindig lehet okot keresni, de nézzétek meg, hogy van olyan, aki betegen, vagy dohányozva, kábítózva, végigidegeskedve is kihordja a babáját.

Vannak ónsegítő csoprtok, biztos vagyok benne, hogy sokat segítenek a fájdalom feldolgozásában.

2014. aug. 8. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!