Ti nem gondoltatok még erre?
A gyereknek NEM leáll a szive, hanem nem is kezd el müködni.
Ez igen gyakori dolog, a megtermékenyített petesejtek 2/3-a nem életképes, ezért pár hetesen elhal. Ez nem genetikai rendellenesség, hanem természetes szórás.
Régebben is volt ilyen, csak akkor nem volt otthoni teszt, meg nem voltak a nök ennyire rágörcsölve a terhesség témára.
Ha valakivel ez történt, akkor általában elintézte azzal, hoyg késett a menzesze, vagy egy hónapot kimaradt valamiért, és egyáltalán nem is tudta, hogy terhes volt.
Ma meg minden nö már a menzesz kimaradása elött tesztel, így olyan korai terhességeket is megtud, amiröl egyébként - teszt nélkül - fogalma sem lenne.
AZ meg, hogy "elöre félsz" a következötöl, csak elösegíti a vetélést, mert a stressz éppenhogy elösegíti azt.
ez pont egy tegnapi cikk
De ha belegondolsz, ott a sok gyógyszer, hormon ami az emberek szervezetéből az ivóvízbe ürül, a sok génkezelt/permetezett zöldség, gyümölcs amiket eszünk, meg ki tudja tényleg miket művelnek velünk... :(
Az összeesküvés-elmélet szép dolog, de maradjon a prolik kiváltsága hinni bennük, rendben?:))
Szerinted a terhesvitaminokban van valami, ami megöli a magzatot? és a többit miért nem öli meg?:)
Vagy a nőkben van a hiba (pl. kezeletlen inzulinrezisztencia, stresszes életmód, bármi) vagy pedig lehet a véletlenek sorozata is. Ahogy te is írod, előre attól félsz, hogy meghal a következő is...szóval a stressz, és az önbeteljesítő jóslat!
Miért kell lepontozni azt, aki nem hisz az összeesküvés elméletben. Nekem nem volt vetélesem, pedig szedtem vitaminokat, hipermarketből szerzem be a kaját stb.
Nagyon sajnálom azokat, akik elvesztik a babáikat, de ezért általában nem kell felelősöket keresni.
Régen is sok vetélés volt, még a nagymamáink korában is rentgeteg. A háborúk alatt, a járványok idején, vagy csak úgy. Mindig lehet okot keresni, de nézzétek meg, hogy van olyan, aki betegen, vagy dohányozva, kábítózva, végigidegeskedve is kihordja a babáját.
Vannak ónsegítő csoprtok, biztos vagyok benne, hogy sokat segítenek a fájdalom feldolgozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!