Hogyan is van ez? Gondoltatok már erre?
Kedves Olvasók!
Eléggé bonyolult dolgokon gondolkodtam mostanság.
Azért ezt a témát jelöltem be mert valamilyen szinten ehhez is kapcsolódik....
Ugyebár van a reinkarnáció, azt most voltaképp nem firtatnám. Inkább ennek egy kicsit más oldalát nézve.
A legtöbb ember aki elfogadja és vallja a reinkarnáció és ha felteszik a kérdést: "Szerinted vannak szellemek, stb.?" Akkor a válaszadók többsége azt feleli hogy igen.
Nos, rendben. Van reinkarnáció és vannak szellemek.
Aki esetleg szellemet idézett már (az jobban érti ezt a részt) és hisz is a reinkarnációban, akkor a kérdésem: Hogy lehet ez?
Hiszen ha tényleg újjászületünk és új életet kezdünk, akkor hogyan is tudják a holtakat visszahívni? ( Halottlátók, médiumok...stb)
Akkor a lelkünk hol lehet? Meddig van a másvilágon? Vagy egyáltalán mi is a lényeg?
Szkeptikusok is kérem,ha nem is vallják ezeket a logika útján próbáljanak valami magyarázatot erre.
Tudom eléggé bonyolultan írtam le, de remélem azért a lényeget meglehetett érteni.
Kíváncsian várom a válaszokat, mert én már leragadtam ennél. Olyasmi ez nekem mint a Tyúk vs Tojás elmélet (=
Nos, előre is köszönöm a válaszokat!!!
Vannak odaát olyan szellem lények, akik előszeretettel adják ki magukat különféle tetszőleges személyeknek.Nagyon jól tudnak színészkedni és megtéveszteni a szellemidézőket.
Természetesen a valódi illető is bejelentkezhet, de sajnos sokszor nehéz megkülönböztetni, tehát mindig ott van a tévedés lehetősége is.A probléma az, hogy az ilyen hívatlan látogatók a gyengébb emberek energiamezőjére rátelepedhetnek és energiájából élősködnek, legyengíthetik az illetőt.Ezért is veszélyes tehát óvatlanul nyitogatni ezeket a kapukat.
Az ember(tudata, fogalmazzunk így),különféle dimenziókon halad keresztül, lelki fejlettségének megfelelően és a különböző szinteken a különböző testek egy idő után feloszlanak.A legfelső szint elérése után bizonyos idővel sok lélek újra vágyódni kezd a földi élet után és inkarnálódhat.
Nos, nagyon tömören összefoglalva valahogy így kell elképzelned a szellemek és reinkarnáció közötti összefüggést.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Közben elkezdtem keresgélni ezek után a neten, ki hogy mit ír erről avagy arról. Egy biztos hogy nagyon összetett dolog.
Valamennyire kezdem érteni. Már amennyire meglehet (=
07:17
Hát, ha te mondod, te megvilágosult, akkor biztosan úgy is van.
nem vagyok bódhiszattva :)
csak logikusan gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!