Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan is van ez? Gondoltatok...

Hogyan is van ez? Gondoltatok már erre?

Figyelt kérdés

Kedves Olvasók!

Eléggé bonyolult dolgokon gondolkodtam mostanság.

Azért ezt a témát jelöltem be mert valamilyen szinten ehhez is kapcsolódik....

Ugyebár van a reinkarnáció, azt most voltaképp nem firtatnám. Inkább ennek egy kicsit más oldalát nézve.

A legtöbb ember aki elfogadja és vallja a reinkarnáció és ha felteszik a kérdést: "Szerinted vannak szellemek, stb.?" Akkor a válaszadók többsége azt feleli hogy igen.

Nos, rendben. Van reinkarnáció és vannak szellemek.

Aki esetleg szellemet idézett már (az jobban érti ezt a részt) és hisz is a reinkarnációban, akkor a kérdésem: Hogy lehet ez?

Hiszen ha tényleg újjászületünk és új életet kezdünk, akkor hogyan is tudják a holtakat visszahívni? ( Halottlátók, médiumok...stb)

Akkor a lelkünk hol lehet? Meddig van a másvilágon? Vagy egyáltalán mi is a lényeg?

Szkeptikusok is kérem,ha nem is vallják ezeket a logika útján próbáljanak valami magyarázatot erre.

Tudom eléggé bonyolultan írtam le, de remélem azért a lényeget meglehetett érteni.

Kíváncsian várom a válaszokat, mert én már leragadtam ennél. Olyasmi ez nekem mint a Tyúk vs Tojás elmélet (=

Nos, előre is köszönöm a válaszokat!!!

2014. márc. 3. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elhiszem,meg megértem hogy egyesek nem hisznek az ijenekben,de nekem már volt "szerencsém" találkozni lélekkel,pl anyám a konyhába mossogatott,én a szobában voltam,anyámtól 3 méterre lévő asztalról leburult a popcornos tál,meg egyszer ülök az asztalnál és előttem volt a tál és arrébb mozdult és mindig a konyhába volt a néninek a szelleme,aki ott lakott,és még álmodtam is vele,miközben nem is ismertem,amilyennk anyámnak leírtam,olyan volt
2014. márc. 25. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
A Menyországban a lélek pihen ,él, szórakozik, amíg nem születik újjá; márhogy le. Meg a szellem még az is, akinek elintézetlen ügye van, valami fájdalma, ami miatt nem tud továbblépni, az is szellem ,nem csak akiről írtál.
2014. márc. 25. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
nincs újjászületés.
2014. márc. 26. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!