Mikor estetek újra teherbe vetélés után?
Elvetéltem tegnap, műtéttel fejeződött be...Soha nem gondoltam volna, hogy ezt át kell élnem, a családunkban senkinek nem volt...
Szerencsére van egy kisfiam, az ő jelenléte nagyon sokat segít..
Szeretnék egy kis támogatást kérni, tapasztalatokat hallani nektek mikor sikerült újra teherbe esnetek, azzal a terhességgel minden rendben volt?
8. héten vetéltem el, a baba kb. 6 hetesnek volt megfelelő, mert a ciklusom hosszú volt, ezáltal később fogant.
Nem tudják miért ment el.
Köszönöm szépen az együttérzést:-( én is sajnálom hogy ti átéltétek!
A körülmények voltak a legrosszabbak: mellettem csak terhesek akiknek a babájának a szívhangját kellett hallgatnom miközben én épp elvesztettem a sajátom vagy abortuszosok akiknek nem kellett a baba..tőlem már meg se kérdezték reggel hogy vagyok mintha kereszt lenne rajtam "ennek már úgyis mindegy".
Nagyon féltem az altatástól, a kiszolgáltatottságtól..:-(
Most még friss az élmény de remélem ősszel készen állok és a baba velünk fog maradni!
Most a kisfiam a vígaszom nagyon sokat segít hogy ne depizzek be!
Hú kedves 2-es ez szörnyű! A 20-as hetek végén?? Jézusom csodállak hogy fel tudtál állni!
Őszinte szívvel kívánom hogy egészséges babád legyen! Ez 3x nem történhet meg most sikerülnie kell!! Ne add fel!
szia,
mi több mint egy évig próbálkoztunk,miután összejött a baba,8 hetes terhes voltam amikor elkezdtem vérezni,9 hetesen amikor UH-ra mentünk a férjemmel a nővérke közölte,hogy nincs szívhang,a vetélés megkezdődött,rá két napra elment a baba...a kórházban már csak a petezsákot "szedték ki" műtéttel :( ez 2011.októberében volt...mondta a dokim,hogy ha babát szeretnénk megint akkor most álljunk neki a vetélés után mert 100 %,hogy összejön,mivel a testem még emlékszik a terhességre...igaza lett :) köv. ciklusomnál megfont a fiam :) most lesz szeptemberben 2 éves :) szóval ha szeretnél babát,mindenképp most kell próbálkozni :) tudom,hogy nehéz amin átmentél,de hidd el az idő (és ez bután hangzik,de igaz...egy másik baba) fog segíteni neked egyhíteni a fájdalmadat!
Nekem azt mondta a dokim,hogy orvosi szakzsargonnal mondva Pechem volt :S ezért ment el a baba :( de a második babámmal semmi nem volt,persze a félsz 9 hónapig bennem volt...de minden rendben zajlott le,egészséges :) Kitartást kívánok neked és sok-sok erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!