Féltetek mikor vetélés után megint teherbe estetek?
Én is ilyen félelmekkel küzdöttem, tényleg nehéz helyzet. Én is csak a 12. héten nyugodtam meg, de még később is rámtört néha a félelem. Ha jól emlékszem, 7 hetesen mentem először dokihoz, hogy legyen már szívhangja. Mert ha akkor nem lett volna, akkor tudom, hogy megint baj van.
Hál istennek nem volt semmi gond, gyönyörű kisfiam lett, most 1 éves.
Biztos neked is minden rendben lesz, sok sikert!
2 gyerek anyukája.
SZIA!
Teljesen természetes,hogy igy érzel.Nekem is volt vetélésem utánna való terhességemnél nagyon féltem néztem a bugyim meg minden!Tudod mikor nyugodtam meg igazán?Május 27-én,amikor megszületett a kicsi lányom!!!!:-))))))
Boldog babavárást!!!!
Szia! Én is izgulok a mai napig,pedig már a 37.hétnél járok. Ugyanazt tettem amit Te, rohangáltam a wc-re. Akkor már jobb lesz amikor mindennap érzed majd mozogni!
Ne izgulj ez a bébi most beléd kapaszkodik és marad!
Minden jót Neked!
Szia
Én aggódtam vetélés után 3 hónappal jött össze a baba és azért még nagyon bennem voltak a dolgok 6 hetesen voltam először és kiderült hogy 5 hetesnek felel meg azt mondta a doki egy hét múlva menjek vissza ha minden ok ír fel gyógyszert 4 nap múlva rózsaszínes folyásom volt teljesen elkeseredve mentünk egyből a dokihoz kiderült minden rendbe megkaptam a gyógyszert a baba fejlődik ahogy kell csak késöbb fogant állandóan a bugyim figyeltem szinte mániákusan de aztán elgondolkodtam hogy állandóan a vetélésen jár az eszem és nem azon hogy de jó velem van velem marad úgy éreztem mintha akarnám hogy menjen el mert másra nem is gondoltam és innentől kezdve mindig azon járt az agyam hogy velem marad mert én azt akarom hogy itt legyen és semmi baj nem lesz és innentől kezdve az idő is gyorsabban telt
27 heteske
Szia! Hát sajnos ezt a félelmet nem lehet leküzdeni... a 12. hétig egyáltalán nem élveztem az újabb terhességemet, utána már annál inkább!
Azt javaslom, minél előbb menj dokihoz, ha ír esetleg Duphastont (nekem felírta), akkor minél előbb elkezdhesd szedni. Én 6+3 voltam, amikor mentem.
A legjobbakat kívánom,
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!