Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nagyon furán érzem magam. Aki...

Nagyon furán érzem magam. Aki vetélt már el, volt valam "előjele"? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
A héten 7+1 hetesen voltam dokinál, de csak petezsák volt. 2 hét múlva kell visszamennem. Számomra nyilvánvaló, hogy vége ennek a terhességnek. Ma elég furán érzem magam. Elég gyengének érzem magam, fáj a hasam, illetve olyan, mintha folyamatosan behúzva lenne és nem tudnám kiengedni vagy, mint az izomláz. Éhesnek éreztem magam, de majdnem rosszul lettem a kajától. Ezek utalhatnak egy kezdődő vetélésre?
2013. nov. 15. 15:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
várjuk!:) (előző vagyok sajna engem műtenek csütörtökön meghalt.de ne aggódj minden rendben lesz veletek!!!:)
2013. nov. 26. 13:40
 22/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek köszi, aki szurkolt! Már 10,6mm a picikém. Fejlődik szépen. 7+3 hetesnek felel meg, amit továbbra sem értek, de a doki azt mondta, hogy jól fejlődik, kár ezzel idegesíteni magam, úgyhogy nem is fogom.
2013. nov. 29. 20:30
 23/28 anonim ***** válasza:
Juhéééééé!
2013. nov. 30. 00:09
 24/28 anonim ***** válasza:

első vagyok és nagyon gratulálok! :)))

Nekem két gyereknél is szülésig bizonytalan volt, az egyiknél két hetet tologattak ide-oda, egészséges gyerekeim születtek, úgyhogy ne foglalkozz vele.

Az a jó, hogy nem fogják feleslegesen beindítani a szülésedet így!

2013. nov. 30. 11:35
 25/28 A kérdező kommentje:
Ma újra voltam dokinál, 10 hetesnek felel meg, 4cm! Most egy kicsit "hozott be" a lemaradásból.
2013. dec. 13. 11:15
 26/28 anonim ***** válasza:
Jaj de jó! Drukkolunk!
2013. dec. 13. 20:18
 27/28 A kérdező kommentje:
Ha még valakit érdekel, képzeljétek tegnap voltam uh-n és 14! hetes vagyok! Úgy néz ki, hogy behozta a lemaradást, mert normálisan ennyinek kéne lennie. Viszont szépen lecsúsztam a 12. heti uh-ról, mert a kórházba csak 2-án tudok menni! Remélem azért valami így is kiderül, mert mivel már elmúltam 35 lesz vérvétel is! Az asszisztensnő mondta, hogy új a gép és lehet, hogy a régi szarul mérte! Boldog új évet mindenkinek!
2013. dec. 31. 12:31
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
2013. dec. 31. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!