Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nagyon furán érzem magam. Aki...

Nagyon furán érzem magam. Aki vetélt már el, volt valam "előjele"? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
A héten 7+1 hetesen voltam dokinál, de csak petezsák volt. 2 hét múlva kell visszamennem. Számomra nyilvánvaló, hogy vége ennek a terhességnek. Ma elég furán érzem magam. Elég gyengének érzem magam, fáj a hasam, illetve olyan, mintha folyamatosan behúzva lenne és nem tudnám kiengedni vagy, mint az izomláz. Éhesnek éreztem magam, de majdnem rosszul lettem a kajától. Ezek utalhatnak egy kezdődő vetélésre?
2013. nov. 15. 15:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha a doki mindent rendben talált akkor ne aggódj :)
2013. nov. 22. 13:50
 12/28 anonim ***** válasza:
45%

Mikor teszteltél pozitívat? Mennyire volt erős? Milyen méreteket mért a doki? Milyen méretek voltak legutóbb?

Majd én megszakértem.

Nagyon jó hír egyébként, hogy volt szívműködés. Én nagyon bízom ebben a terhességben. A tüneteid is erre vallanak.

(2-es)

2013. nov. 22. 13:56
 13/28 A kérdező kommentje:
Okt. 23-én teszteltem pozit. Akkor még nagyon halvány volt, 4 tesztet csináltam, 2-3 naponta és folyamatosan erősödött. Az utolsót nov. 2-án, ott már majdnem teljesen egyforma volt a kontroll és a teszt csík. 13-án voltam orvosnál, elvileg 7+1 hetesen (okt 8. volt a pé, ahhoz számolom), akkor csak petezsák volt. Ma elvileg 8+3 hetesen volt szívhang. A méretet nem mondta, csak azt, hogy kb 6 hetesnek felel meg. Emiatt aggódok, hogy lehet, hogy mégis van valami gond, mert különben miért kisebb. Viszont, ha gond van, mitől nő? Ma nem adott leletet és azt mondta, hogy jövő héten még menjek vissza és akkor ad beutalókat. Ja, meg mondta, hogy nagyon tachycard, de hogy ez normális.
2013. nov. 22. 15:30
 14/28 anonim ***** válasza:
Később lehetett a peteérésed.
2013. nov. 22. 15:45
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszi, nem volt később a peteérésem. Arról nem is beszélve, ha 2 héttel kisebb, akkor elvileg akkor kellett volna peteérésemnek lenni, amikor az első pozit teszteltem.
2013. nov. 22. 15:53
 16/28 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg érdekes. Megnéztem a dátumokat, de nem tudok semmi okosat mondani. Ha később volt peteérésed, akkor sem stimmel. Remélem minden rendben lesz. És kérlek a következő vizsgálat után is írj, nyugtass meg minket!
2013. nov. 22. 20:57
 17/28 anonim ***** válasza:
én is örülnék ha írnál a következő vizsgálat után!
2013. nov. 23. 10:52
 18/28 A kérdező kommentje:
Persze, péntek délelőtt megyek vissza, utána írok.
2013. nov. 23. 20:06
 19/28 anonim ***** válasza:
mi történt azóta?
2013. nov. 26. 08:50
 20/28 A kérdező kommentje:
Semmi, megyek majd pénteken. Cicim fáj továbbra is, más "tünetem" nincs. A kislányomnál sem nagyon volt. Pénteken megírom, hogy mi volt.
2013. nov. 26. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!